Ηταν λάθος αυτό που έγινε στο ημίχρονο – Μένει ή φεύγει ο Σοφοκλέους

Ήταν άναδρο ρε φίλε!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο τελικό της Τετάρτης υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της ομάδας μας Ανδρές Σοφοκλέους και μικρής μερίδας οπαδών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Είναι δεδομένο ότι με τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια το κομμάτι του κόσμου που τα έχει με τον Ανδρέα Σοφοκλέους έχει μεγαλώσει θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κατρακύλα της ομάδας.

Μαγκιά όμως είναι όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον να πας στα μούτρα του και να του το πεις και να ζητήσεις εξηγήσεις. (εύκολο αφού ο Σόφο κάθεται πάντα στη κερκίδα)

Δεν είναι μαγκιά όμως, εξ αποστάσεως μέσα από το πλήθος να βρίζεις οικογένειες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. (του οποιουδήποτε που είναι με τα παιδιά του)

Όταν πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση πριν λίγους μήνες που ήταν όλοι αυτοί που τα έχουν με το Σόφο; (δικαιολογημένα σε μεγάλο βαθμό )

Όλα αυτά έγιναν ενώ το σκορ ήταν 2-1 και το παιχνίδι παιζόταν ακόμα!

Καραγκιοζιλίκια τα Μ.Μ.Ε.

Μετά τον τελικό τα ΜΜΕ χωρίς ίχνος σεβασμού στην ΑΕΛ μας ξεκίνησαν να γράφουν ότι τους κατέβει. Είδαμε δεκάδες ειδήσεις του τύπου “Αποκλειστικό – μένει ο Σοφοκλέους” και άλλα τόσα “Αποκλειστικό – φεύγει ο Σοφοκλέους”.

Κλείστε τα αυτιά και υπομονή μέχρι την εκλογική γενική συνέλευση όπου θα δούμε τι θα γίνει αφού είναι φως φανάρι ότι από τα μμε κάνεις του δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *