Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας!

Φάγαμε αμέτρητες ώρες έρευνας, συζητήσεων και επεξηγήσεων.  Εναντιωθήκαμε ευθύς εξ’ αρχής στην κάρτα οπαδού για λόγους που αναφέραμε εκατοντάδες φορές.  Μίζες πολλές, ψέματα πολλά, προπαγάνδα και προσπάθεια να μας πείσουν πως πρόκειται για το τέλειο σύστημα.

Μετά τα γεγονότα στον τελικό ακούσαμε πολύ κόσμο να λέει ας γίνει κάρτα αν δε θα ξαναδούμε 50-100 ανεγκέφαλους να ρίχνουν πράγματα στο γήπεδο και όταν την κάνει η αστυνομία να χάνονται και να την πληρώνει ο κοσμάκης με τις οικογένειες του από τους κομπλεξικούς της μμαδδ που την βρίσκουν να κτυπούν κοπέλες και παιδιά.

Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας.  Δώσαμε στον κάθε Ιωνά και σε κάθε τσιράκι την τέλεια ευκαιρία να βάλουν την ταφόπλακα στις κερκίδες αφού πλέον δεν έχουμε ούτε τα μούτρα να πούμε κάτι άλλο μετά τα ρεζιλίκια της Τετάρτης. Ορισμένοι φέρθηκαν επιπόλαια καταστρέφοντας ανούσια και αναίτια ότι με τόσο κόπο κτίσαμε.

Η γνώμη μας είναι πως όσοι νομίζουν πως η κάρτα φιλάθλου θα φέρει τη λύση σε τέτοια προβλήματα πλανώνται πλάνην οικτρά.  Απλά το πρόβλημα θα μεταφερθεί εκτός γηπέδου που πιθανό να λαμβάνει και μεγαλύτερη έκταση αφού θα είναι πιο ανεξέλεγκτο.

Όπως και να έχει ο καθ’ ένας έχει τη δική του γνώμη, όμως οφείλουμε να ενημερώσουμε τα τελευταία νέα για το θέμα. 

Χθες, ημέρα Πέμπτη ο ΚΟΑ προκήρυξε προσφορές για το σύστημα της κάρτας φιλάθλου όπου θα υπάρχει συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.  Δηλαδή τα στοιχεία σας θα βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών που θα γνωρίζουν τα πάντα.  

Σε κάθε εισιτήριο θα υπάρχει καθορισμένη θέση, η οποία πρέπει να αντιστοιχεί με τη πραγματική θέση στο γήπεδο που θα πραγματοποιείται το παιχνίδι.

Το νέο σύστημα ζητά από τους προσφοροδότες να έχει τη δυνατότητα έκδοσης και εκτύπωσης της κάρτας φιλάθλου που θα ομοιάζει με αυτή της ταυτότητας της κυπριακής δημοκρατίας και θα περιέχει φωτογραφίες αλλά και barcodes.

Επίσης το σύστημα θα πρέπει να έχει δυνατότητα αναγνώρισης του προσώπου, αυτόματα θα συγκρίνει τη φωτογραφία με το φυσικό πρόσωπο και θα ταυτοποιεί αν το πρόσωπο που προσπαθεί να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο είναι αυτό για το οποίο τυπώθηκε η κάρτα φιλάθλου.  Η ηλεκτρονική σάρωση και ταυτοποίηση προσώπου πιθανό να εφαρμοστεί μετά τα 3-4 χρόνια.

Τα συστήματα της κάρτας φιλάθλου θα εφαρμοστούν σε 11 αθλητικούς χώρους και συγκεκριμένα:

Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία

Σπύρος Κυπριανού

Αντώνης Παπαδόπουλος

ΓΣΖ

Τσίρειο

Μακάρειο

Αμμόχωστος – Επιστροφή

Δασάκι Αχνας

Τάσος Μάρκου

Γ.Σ.Π.

Παφιακό Στάδιο

One thought on “Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας!

  • 02/06/2015 at
    Permalink

    ΕΒΙΒΑ ΑΕΛΡΑ ΡΕ!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΝΤΑ 200-300 ΗΛΗΘΙΟΙ ΧΑΣΙΚΛΕΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ!!ΑΜ ΘΕΛΟΥΜΕΝ ΦΙΛΟΙ ΣΑΝ ΑΕΛΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟΝ ΝΑ ΑΝΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ !!ΑΦΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΣΦ ΑΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΗ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΤΗΣ ΚΕΡΞΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΜΑΣ!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *