Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 27/3/18

Αρχικά, ανακοινώνουμε ότι η σημαντική Γενική Συνέλευση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για τα θέματα που αφορούν το σωματείο μας, θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου η ώρα 19:00 στο οίκημα μας στον Εναέριο. Το συμβούλιο του συνδέσμου θα ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις και για τα επόμενα βήματα. Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Στα της ΚΟΠ, είδαμε ότι δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος ανθυποψήφιος για τις εκλογές και έτσι η γνωστή κλίκα μαφιόζων με τις ευλογίες των παραγόντων των σωματείων θα συνεχίσει να ασελγεί στο ποδόσφαιρό μας. Για ακόμα μια φορά τα πλείστα σωματεία προσκύνησαν το χρήμα και τα συμφέροντα και έβαλαν στην άκρη το καλό του ποδοσφαίρου. Τέτοιες μαύρες στιγμές έχουν αυξήσει τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα, τέτοιες αποφάσεις έχουν διώξει τον κόσμο από τις κερκίδες και μετά όλοι οι καρεκλοκένταυροι πολιτικοί και τα διάφορα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ αναρωτιούνται γιατί τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Εμείς για όλα αυτά έχουμε να πούμε ότι πλέον ο κάθε ένας είναι υπόλογος των πράξεων του.

Τελειώνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την μαζική και δυναμική τους παρουσία στον τελευταίο αγώνα της αντρικής καλαθοσφαιρικής ομάδας και καλούμε και τον υπόλοιπο κόσμο της ΑΕΛ να στηρίξει με θέρμη το πιο ιστορικό τμήμα του νησιού, τη Βασίλισσα που μας κράτησε στα πέτρινα χρόνια. Έχουν μείνει ελάχιστα παιχνίδια και δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την άνοδο στην Α κατηγορία με τη νέα χρονιά. Επίσης, απευθύνουμε κάλεσμα στον Κίτρινο Λαό να παρευρεθεί αύριο στις 19:00 στο κλουβί για να σπρώξουμε στη νίκη τη γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα στον κρισιμότατο αγώνα που δίνει για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Υ.Γ Το Σάββατο μαζευόμαστε στον Εναέριο για τον αγώνα με τους βουτυροχλεχλέδες.

Υ.Γ2 ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *