Ποιοι είναι οι λόγοι;

 

Άρχισαν να βγαίνουν στο φως αποκαλύψεις όσο αφορά την ΚΟΠ.

 

Το themaonline σελίδα της Λευκωσίας αποκάλυψε πως χθες μετά τον τελικό αποελ-ερμης όταν οι παίκτες του Ερμή διαμαρτυρήθηκαν μπροστά στον Νικολαϊδη για τα λάθη που έκανε, αυτός σε μια στιγμή τους απάντησε «Αυτά τα διαιτητικά λάθη σας έφεραν και εσάς μέχρι τον τελικό…».

 

Το σχετικό δημοσίευμα εμείς θα το συνδέσουμε με τις δηλώσεις του Μάριου Παναγή. Μήπως ο Μάριος Παναγή επιβεβαιώνεται;

 

Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Παναγή είχε δηλώσει όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κλήθηκε να διευθύνει καθοριστικά παιχνίδια στο πλαίσιο των πλέι οφς : «Ο κ. Κουτσοκούμνης ξέρει τους λόγους που δεν κληθήκαμε να διευθύνουμε παιχνίδια και τον παρακαλώ να τους αναφέρει ο ίδιος δημοσίως. Αν δεν το πράξει, τότε θα το κάνω εγώ ο ίδιος. Θα εξηγήσω και γιατί έγινε το ίδιο και σε άλλες σεζόν όταν είχαμε καθοριστικά παιχνίδια για τα πλέι οφς».

 

Πριν τις δηλώσεις του Μάριου Παναγή προηγήθηκαν δηλώσεις του Κουτσοκούμνη ο οποίος ανέφερε όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κλήθηκαν οι Τράττος και Παναγή να διευθύνουν κρίσιμα παιχνίδια «να ρωτήσετε τους ίδιους γιατί δεν ορίζονται. Ξέρουν τους λόγους».

 
Ο φίλαθλος κόσμος του κυπριακού ποδοσφαίρου απαιτεί να μάθει ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι. Έφτασε η ώρα για αποκαλύψεις , έφτασε η ώρα να καθαρίσει επιτέλους η βρώμια του κυπριακού ποδοσφαίρου.

 

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ “ΚΥΡΙΟΙ”…ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ;;;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *