Δηλώσεις Α.Γαρπόζη [20/04/2024]

Όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μετά την ήττα με 4-1 από τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Με το πρώτο λάθος που κάναμε στο παιχνίδι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, ενώ στο πολύ καλό διάστημα που είχαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν τις κάναμε γκολ. Κάναμε ξανά ένα παιδικό λάθος και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και έτσι πήγε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα εσωτερικά και εξωτερικά για να επανέλθουμε. Δεν τα καταφέραμε και μας λυπεί ιδιαίτερα το αποτέλεσμα.

Χάσαμε μετά από καιρό, ο αντίπαλος φάνηκε πιο έτοιμος ειδικά μπροστά από τα γκολποστ και ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι αγωνίστησε σε παιχνίδια το τελευταία διάστημα πιο υψηλού επιπέδου από ότι τα δικά μας. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Εμείς θα δουλέψουμε για να επανέλθουμε στις επιτυχίες το επόμενο διάστημα.

Από τη μέρα που ήρθα προσπαθούμε να χτίσουμε με το σταφ μου τη νοοτροπία νικητή. Το καταφέρνουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Νομίζω είναι η 3η χρονιά που η ΑΕΛ είναι εκτός εξάδας και είναι κάτι το οποίο πρέπει να το δούμε ως προπονητές και αυτοί που ασχολούνται με τις διοικήσεις.

Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της. Θέλει δουλειά και προσπάθεια από όλους μας. Ότι περνά από το χέρι μας προσπαθούμε να το κάνουμε. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο στο αγωνιστικό. Έχουμε δέκα παιχνίδια που δεν χάσαμε και είναι αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *