DOUBLE η Βασίλισσα – Δεν εμφανίστηκε η Αναγέννηση

Αποφάσισαν να μην κατέβουν οι της Αναγέννησης Γερμασόγειας στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος γυναικείας καλαθόσφαιρας και ως εκ τούτου η ομάδα μας θα στεφθεί πρωταθλήτρια πανηγυρικά.

Η ομάδα μας που είχε κάνει το 2-0 στο προηγούμενο παιχνίδι ήθελε άλλη μια νίκη για να φτάσει στο 17ο της πρωτάθλημα.  Η κίνηση της αντίπαλης ομάδας δεν πρόκειται να μειώσει, ούτε να στερήσει τα πανηγύρια στις καλαθοσφαιρίστριες μας που δούλεψαν με πάθος και θέληση όλη την χρονιά, κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια για να κατακτήσουν το DOUBLE.

Αυτοί οι κύριοι που ηγούνται των ομάδων και δεν σέβονται ούτε τις αθλήτριες αλλά ούτε και τον κόσμο, να θυμίσουμε πως είναι οι ίδιοι που ζήτησαν να παίξουμε τον τελικό στη Λευκωσία για να μην πάει κόσμος της ΑΕΛ στο γήπεδο.  Εχουμε εις γνώσιν μας οτι οι αθλήτριες της αντίπαλης ομάδας ήθελαν να αγωνιστούν στο παρκέ όμως παράγοντες τους δεν τους το επέτρεψαν.

Αναφέρουμε, τέλος, ότι ήθελαν να παίξουν τον αγώνα μια χαρά χθες αλλά η ομάδα μας αιτήθηκε την αλλαγή της ημέρας γιατί κρινόταν και ο τίτλος στο Φούτσαλ, έτσι κάνοντας καμώματα ο κύριος Κιτρομηλίδης και η παρέα του επέλεξαν να μείνουν στο σπίτι.

Υ.Γ Τον σεβασμό μας στις αθλήτριες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *