Ο Νατέλ έσωσε την παρτίδα
Σε έναν αγώνα χωρίς πολλές ευκαιρίες και έχοντας μια κάτω του μετρίου εμφάνιση, η ομάδα μας έφτασε στη νίκη κόντρα στην ΕΝΥ Ύψωνα με 1-0.
Δυστυχώς, δεν ήταν αυτή η βελτίωση που περιμέναμε να δούμε στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας.
Στο πρώτο μέρος, είχαμε μια απογοητευτική θα λέγαμε εικόνα. Με τον ΕΝΥ να φτιάχνει παραπάνω προϋποθέσεις για γκολ. Μέχρι το 65′ περίπου, απ’ εκεί και πέρα, ελέγξαμε το παιχνίδι, ανεβήκαμε ψηλότερα χάνοντας απίστευτη ευκαιρία με Στεφάνοβιτς, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι μπροστά σε κενή εστία.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγο αργότερα, επίσης με δοκάρι από τον Τρούγιτς.
Την παρτίδα έσωσε στο 87’ ο Νατέλ, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μόλις ένα λεπτό αφού πέρασε στον αγώνα, βρέθηκε με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στην ΑΕΛ μας μια πολύ δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη.
Αρχική ενδεκάδα: Οτσόα, Νταβόρ, Σινγκ, Στεβάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (58′ Ζράντι / 85′ Νατέλ), Ιμανισίγουε, Φιλιώτης, Γκλάβσιτς (73′ Σζόκε), Μακρής, Φορεστιέρι, Κέλερ
Καρτες: Φορεστιέρι, Οτσόα /Ντε Ιριόντο, Μπαχάσα, Μπα,Πάνκοφ, Ντε Λούκας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτίου Κωνσταντίνος
ΒΟΗΘΟΙ: Κωμοδρόμος Ηρακλής / Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος: Χρίστου Κωνσταντίνος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας
