“Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα”

Δαβάστε όσα ανέφερε στη διάσκεψη τύπου ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Κέρκεζ.

“Ηταν πολύ σημαντική νίκη, είχα πει στους παίκτες μου πως αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Έχω εμπειρία και καταλαβαίνω.

Καμιά ομάδα δεν είναι εύκολη, πριν το παιχνίδι είχα δώσει συγχαρητήρια στον Μάκη για τη δουλειά του με το μπάτζετ και το γεγονός πως είναι μια νέα ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο κακοί.

Κάποια πράγματα αλλάξαμε στο ημίχρονο και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Η ομάδα μου έχει ποιότητα και όποιος έρχεται απ’ τον πάγκο μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς όλοι μας. Ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα και συνεχίζουμε δουλειά, δουλειά, δουλειά.”

Για τις αλλαγές που έκανε και την συμβολή που είχαν στην ανατροπή:

“Είναι δουλειά μου να αλλάξω τα πράγματα αν δεν πάει κατι καλά. Ξέρουμε πως έχουμε την ποιότητα, πρέπει όμως να καταλάβουμε πως κάποιοι παίκτες θέλουν υπομονή.

Άλλοι έρχονται και απ’ την αρχή μπαίνουν στην ομάδα, άλλοι χρειάζονται χρόνο για να υιοθετήσουν τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα”.

Για Παπαφώτη: “Ξέραμε πόσο καλός και σημαντικός παίκτης είναι. Ήταν δύσκολο να παίξει πάνω από 45 λεπτά γιατί έχει να παίξει απ’ τον Μάη.

Σε μερικές εβδομάδες θα είναι πιο ψηλά. Ο Βασίλης είναι παίκτης Εθνικής”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *