Δύο σπουδαίοι επαγγελματίες μιλούν στο www.lions-radio.com

 

Η ιστοσελίδα μας www.lions-radio.com συναντήθηκε και πήρε συνέντευξη από δύο άτομα τα οποία δουλεύουν καθημερινώς σκληρά για την ομάδα μας πίσω στα παρασκήνια και μακριά από τα φώτα.

Δύο άτομα που έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους για να πάρει η ΑΕΛ μας το πρωτάθλημα αλλά και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Europa League, περνώντας επίσης αξιοπρεπώς και από το Champions League.

Αυτά τα δύο παιδιά είναι ο Ανδρέας Μαυρής προπονητής τερματοφυλάκων και ο Σωτήρης Xαραλάμπους προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας μας.

Θεωρούμε ότι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε δύο σπάνιους και σπουδαίους ανθρώπους οι οποίοι με χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας για να συναντηθούμε και να μιλήσουν στην ιστοσελίδα μας www.lions-radio.com. Όταν η ΑΕΛ έχει τόσο καλά παιδιά στις τάξεις της πως να μην πάει μπροστά.

Τους ευχαριστούμε θερμά πρωτίστως για τη σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά στην ομάδα μας και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα καθώς και για την παραχώρηση των συνεντεύξεων στην ιστοσελίδα μας.

Θα δημοσιεύσουμε σήμερα (12/9/2012) τη συνέντευξη του Ανδρέα Μαυρή προπονητή τερματοφυλάκων και την Παρασκευή (14/9/2012) τη συνέντευξη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ομάδας μας Σωτήρη Χαραλάμπους.  

Για να διαβάσετε τη συνέντευξη του Ανδρέα Μαυρή πατήστε εδώ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *