Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 8/3/21

Η αντίστροφη μέτρηση για όλες τις διοργανώσεις έχει ξεκινήσει και από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν περιθώρια ολιγωρίας και χαλάρωσης για κανένα.
Επόμενος αγώνας μέσα στην πόλη μας με τους ρουφκιάνους . Τους ψευτοηθικούς που έγιναν το μεγαλύτερο πλυντήριο ξεπλύματος των μανατζαρέων της Ευρώπης, το γνωστότερο καζίνο της Κύπρου.
Η ασύστολη προπαγάνδα από τη ηγεσία τους μέχρι τον τελευταίο υποστηρικτή του «αθλητικού» παραρτήματος της κυβέρνησης συνεχίζεται από την μέρα ίδρυσης τους και κορυφώνεται τώρα με στόχο να αρπάξουν ό,τι μπορούν. Το μήνυμα μας προς τη διοίκηση της ΑΕΛ είναι να λάβει όλα τα μέτρα και να προστατέψει την ομάδα από την κλάψα των ενστασιακών.
Το μήνυμα μας προς την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επίσης ξεκάθαρο. Μπείτε σαν λιοντάρια στο γήπεδο, όπως κάνετε από την αρχή της χρονιάς και φάτε ζωντανές τις ακριβοπληρωμένες αρτίστες με το γενεκωτό στο στήθος.
Για τον κόσμο της ΑΕΛ: Ο τρομονόμος και η πανδημία μας στερούν το δικαίωμα να παραδώσουμε ακόμα ένα μάθημα κερκίδας στους νεοσύστατους και να οργανωθούμε όπως συνηθίσαμε για αυτό απευθυνόμαστε στον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ προσωπικά και του ζητούμε να είναι σε εγρήγορση σε ότι αφορά την ΑΕΛ, γιατί τώρα είναι υπόθεση του κάθε ενός μας.
Τέλος, αφήνουμε όσους στοχοποιήσαν το σύνδεσμο για κάποια πρόσφατα περιστατικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή που ψηφίστηκε ο τρομονόμος, τονίσαμε επανειλημμένα βάση της γνώσης μας από παρόμοιες εφαρμογές στο εξωτερικό πως τίποτα δεν θα λυθεί απλά θα μεταφερθεί ανεξέλεγκτα εκτός των γηπέδων. Κάποιοι επιμένουν να κωφεύουν και εμείς τους λέμε ξεκάθαρα πλέον ότι δεν κρατάμε μαγικό ραβδί και αδυνατούμε να ελέγξουμε το οτιδήποτε γίνεται μέσα στην κοινωνία μας που τόσο παραμελήσατε. Αφού δεν μας θέλετε στο γήπεδο, τον φυσικό μας χώρο, αφού μας κλείσατε με διατάγματα τα οικήματα μας, έστω και λόγω πανδημίας δεν δεχόμαστε και δεν μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ευθύνη για ότι γίνεται έξω και δεν δεχόμαστε να μας ενοχοποιείτε και να μας πιάνετε στο στόμα σας. Οι πραγματικοί αυτουργοί είναι όσοι πέρασαν αυτό τον νόμο, από την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τους βουλευτές των κομμάτων, μέχρι τις ομοσπονδίες και τις ομάδες. Όπως τα εκάμετε, λουθήτε τα.
ΥΓ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΥΓ2. ΑΕΛ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΜενα
ΥΓ3. Μια τρύπα όλη και όλη και αυτή έξω από την Πόλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *