Photo: ΑΕΛοκρατούμενη Λεμεσός από ψηλά!

22/05/2019, Τετάρτη βράδυ…οι μάγκες του Κέρκεζ υποτάσσουν την ομάδα του κράτους μέσα στη Λευκωσία και σηκώνουν το 7ο Κύπελλο στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) φωτογραφία των πανηγυρισμών είναι η φωτογραφία που βλέπεται. Χιλιάδες λέοντες κατακλύζουν το σιντριβάνι και στήνεται ένα τρελό πανηγύρι, όπως μόνο ο ΑΕΛίστας ξέρει!

Η φωτογραφία καταγράφηκε από τους συντάκτες του Lions-Radio και ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη στους χιλιάδες λέοντες που μας στηρίζουν και μας διαβάζουν εδώ και 10 χρόνια, τη δίνουμε για όλο τον κίτρινο λαό σε πλήρη ποιότητα (5400×4100 και 24mb)  για να μπορεί ο κάθε λέοντας να την αξιοποιήσει όπως νομίζει.

Κατεβάστε την εικόνα σε full ανάλυση πατώντας εδώ

Σας ευχαριστούμε για την πολύχρονη στήριξη! Εμείς εδώ παραμένουμε πιστοί φρουροί και προστάτες της ΑΕΛάρας, πάντα χωρίς κανένας κέρδος, με λεφτά από τη τσέπη μας, αφιλοκερδώς μόνο και μόνο για την μεγάλη ιδέα της ΑΕΛ μας.

Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν να στηρίξουν το Lions-Radio με όποιο ποσό μπορούν να διαθέσουν, μπορούν να το πράξουν πατώντας εδώ (για τα λειτουργικά έξοδα της ιστοσελίδας και μόνο).

 

kipello2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *