Αξιολόγηση ΑΕΛ – Ερμής [4η Αγωνιστική] (ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ)

ftiari

Αν και δυσκολεύτηκε η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες στο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή και ελπίζει σε μια καινούργια αρχή νικηφόρων αποτελεσμάτων.  H νίκη θα μπορούσε να χαραχτηριστεί επαγγελματική αν και το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή το δεύτερο ήταν αυτό που προβλημάτισε με την απόδοση της.

Πάμε λοιπόν στην αξιολόγηση όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ερμή:

skowron

SKOWRON:

Υπέπεσε μεν σε 1 λάθος, όμως οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε είναι θετικότατες. Καλές εξόδους και επεμβάσεις ήταν σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων αφού με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην εστία διορθώνοντας αρκετές φορές τα λάθη των συμποδοσφαιριστών του.

ΒΑΘΜΟΣ:

9/10 *MVP*

 

 

massamba

SAMBOU:

Η ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια που σημαίνει ότι λίγοι ξεχώρισαν. Ο Σαμπού ήταν καλός χωρίς να φτάσει όμως σε πολύ ψηλά επίπεδα απόδοσης.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

andrade

ANDRADE:

Το ίδιο και ο Πορτογάλος που ήταν καλός χωρίς όμως να ξεφύγει από τη γενική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

 

airosa

AIROSA:

Καλός αμυντικά αν εξαιρέσουμε το σοβαρό λάθος που έκανε στο Β’ μέρος ενώ και επιθετικά έκανε κάποιες επελάσεις βγάζοντας την ομάδα μπροστά.  Ο Αιρόσα είναι πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα η οποία χρειάζεται το πάθος που τον διακατέχει σε κάθε αγώνα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

ROBERT

ROBERT:

Όσο αγωνίστηκε δεν τα πήγε άσχημα όμως στάθηκε άτυχος σχετικά γρήγορα στο παιχνίδι.  Είχε κάνει κάποιες λανθασμένες πάσες όμως δε θα μπορούσε να κριθεί στον συγκεκριμένο αγώνα, ευελπιστούμε να επιστρέψει πίσω γρήγορα και να μην του συνέβηκε κάτι σοβαρό.

ΒΑΘΜΟΣ:

-/10

 

 

markosoares

SOARES:

Καλός κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ επιθετικά δεν κάνει την ίδια δουλειά.  Είναι δυνατό παιδί, γνωρίζει ποδόσφαιρο και δικαιούμαστε να περιμένουμε περισσότερα.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

coutadeur

COUTADEUR:

Καλά τα πήγε και ο Γάλλος με κάποιες όμορφες μεταβιβάσεις που δείχνουν ότι το κατέχει όμως δείχνει μια αβεβαιότητα στο παιχνίδι του, κάτι που θα το δικαιολογούσαμε μιας και επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό.  Αν αγωνιστεί σαν 10άρι ίσως μπορέσει να προσφέρει περισσότερα.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

sema

SEMA:

Στο πρώτο μέρος κατάφερε να δώσει βοήθειες και να έχει θετική παρουσία, στο Β μέρος όμως φάνηκε ότι χρειάζετε χρόνο ακόμη από πλευράς φυσικής κατάστασης αφού η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

SARDINERO

SARDINERO:

Καλός κατά διαστήματα στο Α’ μέρος που με την ταχύτητα του προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, δυστυχώς στην επανάληξη ήταν χαμένος από το γήπεδο αφού ούτε κυνήγησε φάσεις ή να καταφέρει κλεψίματα αλλά για να είμαστε και δίκαιοι δεν τροφοδοτήθηκε.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

frank

FELTSCHER:

Ήταν κινητικός, μέσα στις φάσεις ενώ πέτυχε και το γκολ που μας χάρισε τη νίκη. Περιμένουμε όμως περισσότερα πράγματα στη συνέχεια αφού δείχνει πως κατέχει το άθλημα, είναι γρήγορος και καλός με τη μπάλα.  Πανέμορφο το πλασέ του που χάρισε το τρίποντο, ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

niang

NIANG:

Καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και στο να μοιράζει μπάλα όμως αποτελεί απειλή μόνο μέσα στη περιοχή. Δηλαδή αν δεν βελτιωθεί η ομάδα μας στο επιθετικό κομμάτι τότε πάει σε μεγάλο βαθμό χαμένος.  Υπέπεσε σε κάποια λάθη ενώ κάποιες μπαλιές που δέχθηκε είτε ήταν πολύ κακιές είτε ήταν μακριά από τη φάση.  Χρειάζεται δουλειά και δέσιμο με την ομάδα ώστε να μη μοιάζει ξένο σώμα.

ΒΑΘΜΟΣ:

5/10

 

SIELIS

ΣΙΕΛΗΣ:

Πέρασε σαν αλλαγή στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και είχε αρκετά καλή απόδοση. Χωρίς λάθη αμυντικά ενώ είχε και αρκετές επελάσεις από τα αριστερά μια εκ των οποίων έφερε και το γκολ από το επιτυχημένο overlap που έκανε με τον Μάικ Σέμα.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

mesca

MESCA:

Αγωνίστηκε για περίπου 20+ λεπτά όμως σε μια φάση του παιχνιδιού όπου η ομάδα μας δεν υπήρχε επιθετικά με αποτέλεσμα να μην φανεί σχεδόν καθόλου.

ΒΑΘΜΟΣ:

5/10

 

OHENE

OHENE:

Αποτέλεσε την τρίτη αλλάγη, έπαιξε για περίπου 10 λεπτά  χωρίς να προλάβει να δείξει πολλά όπως και ο Μεσκά. Στα θετικά ότι από την ώρα που πέρασε στο παιχνίδι κρατούσαμε περισσότερο μπάλα.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

xrixri

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:

Παρέταξε την ομάδα με πιο ορθόδοξο τρόπο αυτή τη φορά ενώ κατάφερε να πάρει την ουσία χωρίς όμως η ομάδα να πιάσει καλή απόδοση. Είναι εμφανές ότι η ομάδα δεν έστρωσε ακόμη και το μεγάλο στοίχημα του Χριστοφόρου είναι να καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της ΑΕΛ στο μέλλον χωρίς όμως πολλές απώλειες.

ΒΑΘΜΟΣ: 7/10

 

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *