Ευχαριστίες σε Συνεργατικό – Πρόθεση για χρηματοδότηση του γηπέδου

sinergatiko logo

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, το οποίο έχει ανταποκριθεί άμεσα στο θέμα της χρηματοδότησης του μεγαλεπήβολου έργου που θα κοσμεί την πόλη της Λεμεσού και δεν είναι άλλο από την ανέγερση του σύγχρονου νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και μετά από συνεννόηση με τους προέδρους των άλλων δυο σωματείων της πόλης, προχώρησε σε συνάντηση την περασμένη Δευτέρα με τη Διοίκηση του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού και έπειτα από την δήλωση-εντολή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη ότι το νέο γήπεδο θα ανεγερθεί με οποιοδήποτε τρόπο, έτσι ώστε να συζητήσουν ενδελεχώς το ενδεχόμενο της χρηματοδότησης του νέου γηπέδου από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού.

Η γραπτή εκδήλωση πρόθεσης του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού δείχνει ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου βλέπουν το συγκεκριμένο έργο ως μια μεγάλη ευκαιρία χρηματοδοτικής επένδυσης. Η ανταπόκριση του Οργανισμού ο οποίος χρόνια τώρα στηρίζει τα σωματεία της Λεμεσού ήταν άμεση και για άλλη μια φορά δείχνει έμπρακτα την πρόθεση να αποτελέσει στήριγμα της Πόλης μας για τέτοιου είδους ζωτικής σημασίας έργα που αφορούν την πόλη μας.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω αφού η αποφασιστικότητα όλων των εμπλεκομένων για την υλοποίηση του ονείρου δεκαετιών είναι πλέον κάτι περισσότερο από φανερή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *