Είστε αμφότεροι καθυστερημένοι [Ο Λεμεσιανός]

κόμπλεξ

Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά, οι πρωτευουσιάνοι τσακώνονται μεταξύ τους για τον τίτλο του πιο ηλίθιου και πιο κομπλεξικού οπαδού του νησιού. Τσακώνονται για το ποιος θα σηκώσει πρώτος την πολυπόθητο τρόπαιο του πιο καθυστερημένου!

Είμαι λίγο σκληρός, το ξέρω, ίσως και υπερβολικός στις λέξεις που χρησιμοποιώ, πραγματικά προσπάθησαν να βρω κάτι άλλο νομίζω όμως δεν υπάρχει καταλληλότερος χαρακτηρισμός.

Μέσα στην παράνοια στην οποία τους διακατέχει αποφάσισαν και οι μεν και οι δεν να κοντραριστούν σε μια ομολογουμένως γελοία διαδικασία. Δημιούργησαν σελίδες στο Facebook ότι και καλά είναι σύνδεσμος φιλάθλων, των αντίπαλων ομάδων τους στην Ευρώπη! Ναι καλά διαβάσατε, αντί να ασχολούνται με τις ομάδες τους, ασχολούνται ο ένας με τον άλλο.

Οι κλασικοί αιώνια κλαμένοι έκαναν αυτό

Screen Shot 2015-06-23 at 15.14.33

Και οι αιώνια ανώτεροι που δεν ασχολούνται με κανέναν άλλο, έκαναν αυτό

Screen Shot 2015-06-23 at 15.14.41

 

Πάντως φαίνεται πως μέχρι τους ευρωπαικούς τους αγώνες θα γίνει μάχη στο ποιος “οπαδός” θα δείξει ότι ασχολείται περισσότερο με τον άλλο. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος κομπλεξισμού, νικητής θεωρείται αυτός που θα καταφέρει να μαζέψει τα περισσότερα Likes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *