Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Εθνικού με προβλήματα
Αρκετά τα προβλήματα ενόψει Εθνικού Άχνας
Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΧΝΑΣ την ερχόμενη Κυριακή 14/12 στο Δασάκι της Άχνας. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Καντού και Ιονίτσα. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Ζεζίνιο και Σιέλης.
Ο Εντμάρ έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και ακολούθως συνέχισε στο γυμναστήριο.
Ο κ. Χριστοφόρου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τακπατζούμι.
Επίσκεψη στη “Θεοτόκο”
Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, πραγματοποίησε πριν από λίγο επίσκεψη στο κέντρο ημέρας “ΕΛΠΙΔΑ” του ιδρύματος “ΘΕΟΤΟΚΟΣ”.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με αντιπροσωπεία της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ χάρισαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενεί το Ίδρυμα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, προσφέροντας τους στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.
Τους ποδοσφαιριστές μας εκπροσώπησαν ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, ο Αντρέας Σταύρου, ο Λουτσίανο Μπεμπέ και ο Εντμάρ Λασέρδα.
