Πήραν το DOUBLE οι λέοντες έφηβοι

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα  εφήβων μας σηκώνει την κούπα πρωταθλήματος.  Σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Κάλιας Παπαδοπούλου επικράτησε με το εντυπωσιακό 77-38 στον τελικό πρωταθλήματος και σήκωσε εύκολα τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Μπαίνοντας δυνατά φρόντισαν από νωρίς να κόψουν τις ελπίδες των αντιπάλων ασκώντας σε όλο το γήπεδο πίεση και μέχρι το 4.40 του πρώτου ημιχρόνου να είμαστε μπροστά με 14-0.  Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τους λεβέντες μας μπροστά στο σκορ με 26-7. 

Το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας αύξησε ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς και έβγαλε τη διαφορά μέχρι και στους 19 πόντους ενώ το τέλος του ημιχρόνου βγήκαμε μπροστά με double score 44-22. 
Το τρίτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα αφού οι παίκτες μας ήταν εντυπωσιακοί και ανάρπαστοι, στο τέλος του αγώνα οι καλαθοσφαιριστές μας έδωσαν απολαυστικές νότες στον αγώνα που έφεραν το σκορ στο εντυπωσιακό 77-38.
Το τέλος βρήκε όλους τους μάγκες αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν: «Τα ξωτικά ήρθαν πάλι να σας κάνουν μαγικά. ΑΕΛ Λαός πρωτάθλημα ξανά».
To τρόπαιο σήκωσε ο αρχηγός Μάριος Μονιάτης ενώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά –  Απ. Θεοδώρου 4, Π. Παπαϊωάννου 4, Μ. Χριστοδούλου 4, Δ. Παλαιοσοφίτης, Ορ. Αθανασιάδης 21 (4), Ν. Καρασαμάνης 7 (1), Π. Μάρκου 8 (1), Α. Πότσης, Χρ. Εύζωνας 11 (1), Μ. Μονιάτης 10, Άν. Μάρκου, Αχιλ. Παναγή 8.
Μπράβο μάγκες που μας κάνατε περήφανους, το μέλλον σας ανήκει.  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ημίχρονο η Εθα τίμησε τον Μάριο Παλάλα, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αριστοτέλους είπε λίγα λόγια για το μικρό και παρέδωσε στον πατέρα του Δημήτρη Παλάλα μια φανέλα με τον αριθμό 15 και το επίθετο του Μάριου ενώ στο μπροστινό μέρος έγραφε «Για πάντα στις καρδιές μας».
Δεκάλεπτα: 26-7, 44-22, 63-32, 77-38.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *