Χαιρετίσματα στα Λευκωσιάτικα

Αρχικά θέλω να χαιρετίσω  όλο το Λεμεσιανό κόσμο όπως και τους απανταχού ψυχοπαθείς ΑΕΛΙΣΤΕΣ. Τα χαιρετίσματα μου φυσικά και σε όλους τους αλλόθρησκους αντί Λεμεσιανούς, αντί ΑΕΛΙΣΤΕΣ μιας και μπαίνουν καθημερινά στο κίτρινο site μας και παίρνουν μια γεύση ΑΕΛΑΡΑΣ!

Κάνω αρχή λοιπόν με την απίστευτη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Κύριοι συγχαρητήρια χειρότεροι από εσάς δεν υπάρχουν ,ότι και να πούμε για τα σαΐνια της ΚΟΠ είναι σίγουρα πολύ λίγο. ΑΕΛ – χοχοί και…… ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΡΑΤΤΟΣ!! Μπράβο λεβέντες μου!! Για τυχόν σφαγή και τυχόν επεισόδια μην ψάξετε να κατηγορήσετε οπαδούς. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Κύριοι η μαλακία και αδικία σε τούτο το τόπο δεν έχει όρια!! Δυστυχώς! Πραγματικά ήθελα να ήξερα το σκεπτικό αυτής της σωστότατης απόφασης!

Δεν πειράζει όμως θέλετε τράττο κύριοι. Τράττο! ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΤΤΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 3 ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ ΣΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!

Κύριοι της ΚΟΠ, του εφετείου της δικαστικής και ότι άλλο θέλετε, εξηγήστε και σε μας τους αμόρφωτους πως καταφέρατε και στείλατε στη δικαστική το καλύτερο παίχτη του πρωταθλήματος που τη στιγμή που ο διαιτητής και παρατηρητής δεν πρόσεξαν το παραμικρό. Τώρα θα μου πείτε υπάρχει video!! Σωστά έχετε δίκαιο!! Κύριε εισαγγελέα συγχαρητήρια και για τη δουλεία σου την έβγαλες εις πέρας! Κατάφερες κάτι πολύ δύσκολο, γιατί ναι είναι δεν είναι δυνατόν να δεις την χειρονομία του ΣΑ που έκανε στα μωρά σας και να μην δεις το πράσινο το πραματούι που είχε στο πρόσωπό του. Εκείνο το πράσινο το πραματούι κύριε εισαγγελεύς μου ονομάζεται ΛΕΙΖΕΡ!! Το οποίο και τιμωρείται σωστά;

Αλλά και πάλι μπορεί να μην το είδατε είτε γιατί μπορεί να έχεις 2012 βαθμούς μυωπία είτε γιατί θα σε κάνει τέτε ο Νίκαρος και τα πιονάκια του. ΗΧΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ; Τα ου ου ου που φώναζαν τα μωράκια δεν τα ακούσαμε ε;  OTI ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΚΟΥΜΕ! Κάπως έτσι πάει εκεί στη πρωτεύουσα σας.

Και δεν μας έφταναν τούτα έχουμε και το προεδραρά του αποελ να στέλνει επιστολή στον υπουργό για περισσότερη προστασία. Τι φοβάσαι κύριε πρόεδρε; Εν να κάμουμε τέτε τα κακομαθημένα; NA EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!  Έρχονται τα μωρά εκ Λευκωσίας και πρέπει να φέρουμε και το στρατό! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ!!!

Kι όσο για σας ακομμάτιστα (όπως θέλετε να αποκαλείστε) κακομαθημένα προβατάκια τη Κυριακή στο γάμο σας οι σούβλες θα γυρίζουν με πράσινα αρνάκια!! Και μην ξεχνιόμαστε εδώ είναι ΛΕΜΕΣΟΣ!! Τσαμπουκάδες εκεί που περνούν.

ΕΒΙΒΑ ΑΕΛΑΡΑ ΕΒΙΒΑ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *