Πίσω στις τρύπες σας!!!

Ρουφιάνε νεοσύστατε αυτό για σένα..

Έτσι που λες ανύπαρκτε ψηφοφόρε.. για πες σου άρεσε η εκδρομούλα στο άδειο Ολύμπικο; Τα αξιοθέατα της Ρώμης τα είδες όλα; Νεοσύστατε αυτό είναι ντροπή να ονομάζεται οπαδική εκδρομή.. θέλετε να λέγεστε και ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ..

..ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΕ.. άλλο πράμα να ακούγεσαι μέσα σε ένα γεμάτο παρτιζάνα και άλλο να ακούγεσαι σε ένα άδειο γήπεδο.. ακόμα και ο κουνιστός πρόεδρος σου να φώναζε θα ακουγόταν! Άλλο πράγμα να κατεβαίνεις στο Βελιγράδι  να κάνεις τη πλατεία δική σου και άλλο να φωτογραφίζεσαι μπροστά από αξιοθέατα.. Άλλο πράμα να παίρνεις το σεβασμό 20 χιλιάδων Σέρβων να σε φωτογραφίζουν οι ίδιοι και να σε χειροκροτούν μετά το τέλος του αγώνα.

Ξαφνικά έγινες οπαδαράς και ΞΑΦΝΙΚΑ σκέφτηκες ότι είσαι του 1982. Μα πιο ρε;

Που ήσουν το 82;

Που ήταν ο σύνδεσμος σου το 82;

Πιο ήταν το σήμα του συνδέσμου σας;

Και ένα τελευταίο γιατί θυμήθηκες το 2012 ότι έχεις σύνδεσμο από το 82.. και περιμένεις ρε ανύπαρκτε ενστασιακέ ψεύτη να σε πάρουμε στα σοβαρά..

Ρουφιανάκι της πλάκας δεν ήσουν ποτέ και δεν θα γίνεις οπαδός, ήσουν και θα είσαι ένα καημένο κομματόσκυλο που εξυπηρετεί συμφέροντα διαφόρων καρεκλοκενταύρων. Και το ωραίο της υπόθεσης δεν ξέρετε και τις σας γίνεται.. από τη μια σημαίες της Ελλάδας και καλά εθνικιστής ελληναράς από την άλλη πανό του χίτλερ ναζιστικά σύμβολα.. Ή μήπως ΝΟ POLITICA γιατί και αυτό το ακούσαμε.

Τώρα ξαφνικά και πάλι μάθατε και για το πολυτεχνείο.. ΕΝ ΕΣΣΙΕΙ ΛΑΘΟΣ!! Εγώ πάω σας! Ευτυχώς που σας έχουμε και σας τα καημένα να γελάμε και λίγο!

Ρουφιάνε (ΓΙΑΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!) οπαδέ του 19…(βάλε ότι θέλεις) μιας και είσαι ρε ελληναρά τόσο εθνικιστής και δεν θέλεις να βλέπεις τούρκο μπροστά σου.. γιατί πήγες και έκανες σύνδεσμο μέσα στα τούρκικα;

Τούρκος δεν έπαιρνε τα ενοίκια;

Τούρκος δεν έμενε ακριβώς δίπλα σας;

Ήταν και ο μόνος που δεν υπόγραφε για να κλείσει το μπουρδελάκι σωστά;

Μήπως βοηθούσε και με τα πανό μαζί με τα 2 τουρκιάκια του; Φορούσε και φανέλες του φυγουλίνου  σωστά τα λέω ρε; Ή ξέχασα κάτι;

Οπαδαρά του 19…(συμπληρώνεις) έτυχε να ακούσω και ένα συνθηματάκι σε ρυθμό ΑΕΛΙΣΤΙΚΟ που έλεγε κάτι για βόλεϊ ότι δεν ήρθαμε κάτι για ραντεβού.. οπαδαρά με το ψέμα και τις αερολογίες δεν πείθεις ΚΑΝΕΝΑ! Όσον αφορά το περιβόητο ραντεβού που αντί για εσένα ψεύτη οπαδαρά είδαμε περιπολικά, ρωτήστε το μικρό σας συνδεσμίτη που κάηκε στο παπαδόπουλος να σας πει για το ποιος πήγε και ποιος όχι. Όσον αφορά το βόλεϊ ρουφιανάκι αν δεν ήταν τα μπατσόνια τώρα δεν θα υπήρχες.

Τεράστιε οπαδέ του 19…(ξέρεις εσύ) όταν κάηκε η τουριστική κρύφτηκες στη τρυπούλα σου; Και επειδή παλάβωσες τρελάθηκες σου ήρθε και να πεις ότι πήραμε τα λεφτά από το πρόεδρο;  Αυτά που κάνεις εσύ ρουφιανάκι ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν πρόκειται.

Αλλά νεοσύστατε παλάβωσες και σε παιχνίδι μας όταν κάηκε η ανατολική την ώρα του παιχνιδιού.. παλάβωσες και ακόμα και οργανωμένοι άρχισαν να βγάζουν διάφορα βίντεο παλαβωμένοι με το θέαμα που έβλεπαν και οργανωτής της «θύρα 1 μόνο αλήθειες» έλεγε ή όχι.. αφήστε τους ρε μεν τους θωρείτε. (Λόγια απολλωνίστα συνδεσμιίτη μετά το τέλος της παράστασης μας! Από ΄τι φαίνεται Πινόκιο υπάρχουν και συνδεσμίτες που λένε και λίγες αληθείς.. ΨΑΞΤΕ ΤΟ!! )

Το ψέμα και η προπαγάνδα σας εκεί που περνά στη Λεμεσό δεν υπήρχες ποτέ και όσο κι αν το παλαίβεις δεν θα υπάρξεις!

Ξέχασα ο μαλάκας να πω για την Ευρώπη.. και για το χαμένο τελικό. Πινόκιο μου άλλο ΑΕΛΙΣΤΑΣ κι άλλο ρουφιάνος απολλωνίστας. ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ Κ…. χάθηκαν 5 τελικοί τα τελευταία χρόνια αλλά και πάλι το Σάββατο θα πάω Τσίρειο και εσύ θα προσκυνήσεις τη Θρησκεία μας!

Όπως κάθε τελικός έτσι κι αυτός έφερε πίκρα αλλά αυτός ο τελικός έφερε και τη ΘΥΡΑ 3 στη κορυφή του κόσμου!! Πως σου φαίνεται αυτό; Εγώ το γουστάρω!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΑΣ!! (ΑΛ =ΑΛΗΘΕΙΑ )

ΑΛ. 1 : ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΩΤΗ!!

ΑΛ .2: ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!!

ΑΛ.3: ΑΦΗΣΕ ΦΛΩΡΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΓΙΑ 1982 ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΦΙ ΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΕ… ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΚΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΛΙΝΟΥ» .

ΕΒΙΒΑ ΑΕΛΑΡΑ!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!

(Η καινούργια στήλη Κίτρινα Μυαλά ασχολείται και αναφέρεται καθαρά σε οπαδικό επίπεδο)

One thought on “Πίσω στις τρύπες σας!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *