Με δύο νέα πρόσωπα η πρωινη προπόνηση

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της Πρωταθλήτριας ομάδας μας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αργεντινός Εστεπάν Σακέττι.

Η Διοίκηση μας συμφώνησε με τη Δόξα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια η ομάδα μας διατηρεί το δικαίωμα απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο αργεντίνος μέσος θα υπογράψει αύριο Δευτέρα το συμβόλαιο του και την Τρίτη 1 Ιανουαρίου θα ενεργοποιηθεί όταν θα αρχίσει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Ο Σακέττι καλοσωρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απο τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο.

Πέραν της προσθήκης του Σακέττι στο ρόστερ μας έχει προστεθεί ακόμη ένα νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας. Ο λόγος για τον πορτογάλο Μάρκο Πισιενκο ο οποίος θα έχει ρόλο βοηθού προπονητή φυσικής κατάστασης.

Όσο αφορά τώρα την προπόνηση της ομάδας , όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς πλιν του Πάρπα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Απο την προπόνηση απείχαν οι Ίσλι Χίντι ο οποίος έχει άδεια από τη διοίκηση και αύριο επιστρέφει στο νησί μας , ο Μιχάλης Κωνσταντίνου καθώς και οι διεθνείς Αφρικανοί που απουσιάζουν για τις υποχρεώσεις των Εθνικών τους ομάδων.

Επίσης παρών στην προπόνηση ήταν και ο Ουκρανός Μαξίμ ο οποίος δοκιμάζεται από τον προπονητή μας Ζόρζε Κόστα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Εστεμπάν Σακέττι
Μάρκο Πεσιένκο
Ο ουγκρανός υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μαξίμ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *