Απολαμβάνουν την μοναξία της κορυφής!
Πήραν αυτό που ήθελαν τα λιονταράκια μας..την μοναξιά της κορυφής. Στο +3 πλέον απο το Αποελ!
Σκόραρε δις και χάρισε την νίκη και την πρωτιά στην ομάδα των υ13 μας ο μικρός μας επιθετικός Μάριος Παναγιώτου.
Σε ένα παιχνίδι μέτριο για την ομάδα μας τα λιονταράκια μας κέρδισαν με 2-0 την ομάδα του Αποελ. Η απόδοση των μικρών μας δεν έφτασε σε ψηλά σημεία ωστόσο είχε αποτελεσματικότητα και έτσι πήρε το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο απο το τρίποντο.
Οι Χρίστος Παντελή και Ανδρέας Γιασουμή ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους Ανδρέα Κεραυνό , Αλέξανδρο Μιχαήλ , Αχιλλέα , Μαρίνος Στυλιανού , Μαρίνο Φελλά , Παντελή Παντελή , Ανδρέα Πότση , Στυλιανό Παντελή , Μάριο Παναγιώτου και Στέφανο.
Η ομάδα των υ13 μας βρίσκεται πλέον μόνη στην πρώτη θέση του βαμολογικού πίνακα στο +3 απο την ομάδα του Αποελ.
Μπράβο σε όλα μας τα λιονταράκια που αγωνίστηκαν και στους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αποελ για την δική τους προσπάθεια.
[Φώτο : Ο σκόρερ της ομάδας μας Μάριος Παναγιώτου μαζί με τον προπονητή του Χρίστο Παντελή.]
