Τους έστειλε σπίτι τους παρά τα προβλήματα – Στους ”8” η ΑΕΛάρα μας!

Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι η ομάδα μας πήρε το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου αφού μετά την κανονική διάρκεια κέρδισε τον Απόλλωνα με 5-4 στα πέναλτι.  Η ομάδα μας παρά τα προβλήματα έστειλε τους φιλοξενούμενους της πόλης στο σπιτάκι τους.  

Αρκετά θετική ήταν η παρουσία της ομάδας μας στο Α’ ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε κάποια αβίαστα λάθη στον χώρο της άμυνας, τρεξίματα και επιθετικές ενέργειες που θα μπορούσαν να φέρουν τον γκολ αν η μπάλα δεν σταματούσε δις στο δοκάρι από την προβολή του Μπεραχίνο και το πλασέ του Σις.

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο οργανωμένα στον αγωνιστικό χώρο, πιο προσεκτική στα μετόπισθεν και σαφώς με πιο επιθετική διάθεση.  Ήταν μαχητική και καλύτερη από τον απόλλωνα που ήταν εντελώς ακίνδυνος, όπως ήταν φυσιολογικό όσο ο αγώνας βάδιζε προς το τέλος οι ομάδες ήταν πιο προσεκτικές με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν προς την παράταση.

Η παράταση δεν επιφύλασσε τίποτα το ιδαίτερο στον αγώνα με τον αγώνα να κρίνεται στα πέναλτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές μας εύστοχοι.

Τεράστιος χαμός από το ολοκίτρινο γήπεδο στο Κολόσσι που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να υμνούν την λατρεία μας.

Πιο αναλυτικά:

Μετά τα πρώτα αναγνωριστηκά λεπτά η ομάδα μας έφτιαξε τις προυποθέσεις για κάποιο γκολ, στο 8′ με τον Σάντος που έκανε παράλληλη για τον Μπεραχίνο που δεν πρόλαβε.  Λίγο αργότερα, στο 14′, ο Τζάλμα είχε πιάσει καλά μιαν εκτέλεση φάουλ που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον αντίπαλο κήπερ.

Πολύ άτυχη η ομάδα μας στο 21′, όπου ο Σις έκανε την παράλληλη πάσα στον Μπεραχίνο με τον δεύτερο να βάζει την προβολή όμως η μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι. 

Απίστευτο πλασέ από τον Σις στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, δυστυχώς για την ομάδα μας η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.

Το πρώτο σουτ και τελική στο Β’ ημίχρονο ήταν για την ομάδα μας στο 80′(!).  Ήταν το σουτ του Μακρή μέσα στην περιοχή, ο Γιοβάνοβιτς απόκρουσε ασταθώς και κατευθύνθηκε στον Σάντος που κοντρόλαρε κακά και στη συνέχεια έκανε χέρι.

Για την παράταση δεν έχουμε να γράψουμε και πολλά, ο Απόλλωνας έβαλε λίγη πίεση στην ομάδα μας στο τέλος αφού ήταν εμφανέστατη η κούραση των ποδοσφαιριστών μας.  Ο Μπίλοβαρ έκανε σωτήρια παρέμβαση στο 112′ μπροστά στα γκολπόστ του Μούριελ ενώ η καλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας ήταν μια κεφαλιά του Τεσέιρα μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 118′.

Αρχική ενδεκάδα: Μούριελ, Σάντος, Τζάλμα, Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ, Τσιμπόλα, Νταβόρ, Μιραλάς (77′ Παπαφώτης), Μακρής, Σις (113′ Μιλιτσιάνου), Μπεραχίνο.

Κάρτες: Τσιμπόλα/ Σπόλιαριτς, Μαυρίας, Ρομπέρζ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *