Όλα στον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

Αντιπροσωπευτική και αντάξια της όποιας ιστορίας των απέναντι είναι η απόφασή τους για να δώσουν μόλις 900 εισιτήρια στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για τον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα στο Τσίρειο. Είναι πασιφανές και φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι τα παιδιά του Νίκου τρέμουν μόνο και μόνο στην ιδέα να έχουν απέναντί τους σύσσωμο τον λαό της ΑΕΛάρας για την τελευταία παράσταση στην ιστορική ανατολική.

Η απόφαση αυτή προφανώς και θέτει πιο νωρίς τα δεδομένα σε νέα βάση και αναγκάζει τη διοίκηση της ομάδας μας να βρει τον κατάλληλο τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Δεδομένου λοιπόν ότι τα διαρκείας είναι 4-5 φορές περισσότερα από τα εισιτήρια που έδωσαν τα Κιρζουλίνια, η δική μας ξεκάθαρη πρόταση είναι μία. Όλα ανεξαιρέτως τα εισιτήρια στον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και από εκεί και πέρα ο Σύνδεσμος θα φροντίσει ο ίδιος για την παρουσία της ΘΥΡΑΣ 3 στον ιστορικό τελευταίο αγώνα με τους απέναντι στο Τσίρειο. Να τους δώσουμε ένα ακόμα μάθημα οπαδικής τρέλας, αφοσίωσης και ΑΕΛισμού. Να μετανιώσουν την ώρα και την στιγμή που αποφάσισαν να δείξουν το προγραμματικό τους πρόσωπο και με μικρότητες και ύπουλες κινήσεις να μας αποδείξουν για ακόμα μια φορά πόσο κομπλεξικοί είναι, πόσο πολύ τρέμουν μόνο και μόνο στην ιδέα να είναι απέναντί μας.

Καλύτερος εκπρόσωπος της ΑΕΛ και του κόσμου της ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Την Κυριακή οι 900 Ζουλού θα σας δείξουν ξανά τι σημαίνει ΑΕΛίστας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *