Ανακοίνωση καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλει να αποστείλει μήνυμα συστράτευσης και συσπείρωσης στον μεγάλο κόσμο της Βασίλισσας της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας!

Δώσαμε μια υπόσχεση στην αρχή της χρονιάς ότι η ΑΕΛ αλλάζει, ότι θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ΑΕΛ στο παρκέ, πως θα δημιουργήσουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους οπαδούς μας, πως θα αναβαθμίσουμε τον τομέα της επικοινωνίας αλλά και την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Όλα τα πιο πάνω θεωρούμε πως τα έχουμε πετύχει, μέσα από σχεδιασμό, θυσίες , αλλά και πολλή δουλειά για να φέρουμε την Βασίλισσα πίσω σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Η φετινή χρονιά μας επιφύλαττε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και ατυχή γεγονότα. Η διοικητική ομάδα, όχι μόνο διασφάλισε να πάρει το καράβι στον προορισμό του αλλά κατάφερε να βρισκόμαστε σήμερα στον τελικό του κυπέλλου και στα προκριματικά (playoffs) του Πρωταθλήματος, μετά από 11 χρόνια.

Ως Διοίκηση πιστεύουμε στην ομάδα που χτίζεται υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Μάρκου Ασωνίτη και του βοηθού προπονητή Αντώνη Δημητρίου, αλλά και ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου. Έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστούμε!

Επίσης, θέλουμε να εκθειάσουμε και την προσπάθεια των παιχτών μας που με αυταπάρνηση, πείσμα και θέληση έφεραν την ΑΕΛ σε πρωταγωνιστική τροχιά. Είμαστε η ΑΕΛ όμως! Μια καλή πορεία δεν πρέπει να αφήνει κανέναν πλήρως ευχαριστημένο. Το μέγεθος , οι κατακτήσεις, η ιστορία, το βάρος της κίτρινης φανέλας δεν μας το επιτρέπουν. Η φετινή χρονιά όμως είναι η αφετηρία μιας πορείας αλλαγής και εξέλιξης για να ξανακάνουμε την ΑΕΛ παντοδύναμη.

Αύριο ΑΕΛίστα σε καλεί η ιστορία σου, να είσαι στα πέταλα του Αθλητικού Κέντρου «ΚΙΤΙΟΝ» και να στηρίξεις την ομάδα σου η ώρα 19:45 που θα δίνει μια δύσκολη μάχη για την κατάκτηση του 10ου κυπέλλου στην ιστορία μας μετά από 13 ολόκληρα χρόνια! Πληροφορίες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων θα εκδοθούν τις επόμενες ώρες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *