Έγιναν όλα στο πρώτο (2-1 την Ανόρθωση)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πήρε απόψε η ομάδα μας, νικόντας την Ανόρθωση στο Τσίρειο με 2-1. Όλα τα τέρματα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα μέσα σε 10 λεπτά, με την ομάδα μας να ανοίγει το σκορ με αυτογκόλ του Αραγιούρι, ο Ουάρντα έκανε σχεδόν αμέσως το 1-1, όμως ο Έουλερ με εξαιρετική βολίδα εκτός περιοχής έκανε το 2-1. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο δύναμη και πάθος με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο φάσεις και από τις δύο πλευρές, η επανάληψη όμως άνηκε στην Ανόρθωση που έφτασε πιο πολλές φορές στο γκολ και την ισοφάριση.

Α’ Ημίχρονο

Τα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού άρχισαν με τις δύο ομάδες να έχουν ρυθμό, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποια ευκαιρία. Στο 17ο λεπτό ο Έουλερ εκτέλεσε φάουλ από μακριά και στην προσπάθεια του ο Αραγιούρι να διώξει την μπάλα έστειλε την μπαλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 1-0. ‘Εξι λεπτά αργότερα η Ανόρθωση έφερε το παιχνίδι στα ίσα και πάλι με εκτέλεση φάουλ, με το διώξιμο του Βοζίνια να καταλήγει στον Ουάρντα ο οποίος έκανε το 1-1. Η ομάδα μας δεν άργησε να ξαναπάρει το προβάδισμα αυτή την φορά με το εξαιρετικό σουτ του Έουλερ στο 26ο λεπτό έξω από την μεγάλη περιοχή και το Λόρια ανήμπορο να αντιδράσει. Στο 35ο λεπτό λίγο έλειψε να φέρει και πάλι στα ίσα η Ανόρθωση, με την κεφαλιά του Ρισβάνη από την μικρή περιοχή να σώζεται από τον Βοζίνια. Στο 42′ και πάλι η Ανόρθωση με τον Κορέια από αριστερά να κάνει την σέντρα και ο Πόποβιτς εντός μικρής περιοχής να μην μπορεί με κεφαλιά να ισοφαρίσει.

Β’ Ημίχρονο

Η ομάδα μας μπήκε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 49′ με την εκτέλεση φαουλ του Τσέποβιτς να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η επόμενη φάση ήρθε στο 66′ μετά από κορνερ της Ανόρθωσης, ο Ρισβάνης έπιασε το πλασέ αλλά ο Βοζίνια πήρε τη μπάλα. Στο 79′ η Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία του αγώνα, με τον Βοζίνια να αποκρούει εξ’επαφής την κεφαλιά του Ντέλετιτς και στην επαναφορά ο Ρουσιάς έστειλε την μπάλα από την εστία και με τον Βοζίνια εξουδετερομένο. Νέα ευκαιρία για την Ανόρθωση στο 90′, αυτή την φορά με τον Αρτυματά να πιάνει το δυνατό σουτ αλλά ευτυχώς η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Τεσέιρα, Σωτηρίου, Ριστέφσκι, Σάντος, Έουλερ, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Μάζουρεκ (73′ Πελέ), Τσέποβιτς (82′ Ριέρα), Μάιντεβατς (63′ Τσάβεζ).

Κάρτες: Ριστέφσκι, Νταβόρ, Μαϊντεβατς, Βοζίνια, Έουλερ / Ρισβάνης, Χούσπμπαουερ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *