Η ανικανότητα της αστυνομίας συνεχίζεται

Με άλλη μια ακατανόητη και χωρίς ουσία ενέργεια προσπαθεί η Αστυνομία να περιορίσει τα φαινόμενα βίας στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, αντί να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο και μέσο εντοπίσουν τους θρασύδειλους τραμπούκους οπαδούς τους απόλλωνα που επιτέθηκαν μαζικά κατά 2 ΑΕΛιστών, η Αστυνομία φαίνεται ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά ζητώντας από το Δικαστήριο το προσωρινό λουκέτο των Συνδέσμων Φιλάθλων.

Είναι άξιο απορίας σε τι αποσκοπεί αυτή η κίνηση, αφού και ο πιο αφελής μπορεί να αντιληφθεί πως βίαια επεισόδια μπορούν αν συμβούν οπουδήποτε, χωρίς να εμπλέκονται κάπου τα οικήματα των Συνδέσμων. Είναι το λιγότερο ηλίθιο να κλείνεις τους Συνδέσμους όταν το περιστατικό που εξετάζεις και ήταν η αιτία της αναθέρμανσης της έντασης έγινε σε εθνικόφρων σωματείο που ουδεμία σχέση έχει με την ΑΕΛ ή τον απόλλωνα. Ένας λογικός άνθρωπος θα διερωτάτο γιατί δεν κλείνουν με διάταγμα όλους τους συλλόγους, τους καφενέδες και τα καφέ στη πόλη. Είναι αυτό λύση;

Η αστυνομία λειτουργεί τον ίδιο μοτίβο με το κράτος. Ότι δεν μπορούν να ελέγχουν, λόγω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, αποφασίζουν να το κλείνουν. Έτσι έπραξαν και με την κάρτα φιλάθλου. Αντί να περιορίσουν τους λίγους που δημιουργούσαν τα όποια, κατά τους ίδιους επεισόδια, αποφάσισαν να επιβάλουν ένα φασιστικό νόμο κατά όλων. Πονώ χέρι, κόβω χέρι. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είναι όμως που βιώνουμε σήμερα.

Η βία έχει μεταφερθεί από τα γήπεδα στους δρόμους, από τους Συνδέσμους στους καφενέδες και δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο, ενόσω η αστυνομία επιδεικνύει την ίδια ανικανότητα να εντοπίσει 20-25 επίδοξους δολοφόνους που κτυπούσαν με ρόπαλα και καρφιά ανθρώπους που φορούσαν απλά τη φανέλα της ομάδας τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *