Καφριλίκια σε μεμονωμένα άτομα για άλλη μια φορά!

Αφού αδυνατούν να μαζευτούν οπαδικά και να βρεθούν φάτσα με φάτσα με άλλους οπαδούς, κτυπάνε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αθώο κόσμο, μη οργανωμένο, πολλές φορές γυναικόπαιδα.

Χθες, μετά το τέλος του αγώνα, σε ένα καφενείο κοντά στα “4 φανάρια” 20 άτομα με ρόπαλα και κουκούλες επιτέθηκαν μέσα στο καφενείο για να κτυπήσουν 2 άτομα επειδή φορούσαν φανέλα της ΑΕΛ.

Αντιλαμβάνεστε πόσο οπαδικά αναλφάβητος, πόσο κάφρος και μικρός ανθρωπάκος πρέπει να είσαι για να μπεις στον άσχετο καφενέ για να κτυπήσεις 2 άτομα μόνα τους επειδή φορούν την φανέλα της ιστορίας της πόλης.  Της πρώτης ομάδας που ιδρύθηκε στην ΛΕΜΕΣΟ.

Το περιστατικό συνέβηκε γύρω στις 23:30 το βράδυ.  Όταν τα είκοσι άτομα με λοστους και ρόπαλα μπούκαραν στον καφενέ και άρχισαν να κτυπούν στα κεφάλια τους δυο ΑΕΛίστες που ήταν θαμώνες του καφενέ.  Το ένα παιδί φέρει ενδοκρανιαία αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα μετωπιαίου οστού και χρειάζεται νοσηλεία.  Το άλλο παιδί, φέρει θλαστικά τραύματα, εκδορές και μώλωπες αλλά απολύθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ειδήσεων, η αστυνομία συνέλαβε ένα 20 χρόνο από χωριό της επαρχίας Λεμεσού που κρατούσε κουκούλα και κατάφερε να σκίσει μια κίτρινη φανέλα και να την κρατά σαν λάβαρο, λογικά ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκαν 20 άτομα για να παλέψουν με δυο φανέλες. Οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο και τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *