Οι παπαγάλοι το φκιολίν τους!!!

Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι έχουν έναν κοινό, μπορούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού.  Γι’ αυτό προ πολού τους έχουμε αηδιάσει και συνεχίζουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να κρατάμε με νύχια και δόντια αυτή τη σελίδα πηγαίνοντας κόντρα σε όλους.

Παρόλο που τα δεδομένα βρίσκονται μπροστά στα μάτια τους, οι παπαγάλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εθελοτυφλούν αψηφώντας την πραγματικότητα και γράφοντας ανοησίες.

Σήμερα έπεσε στην αντίληψη μας κείμενο που εξυμνεί την κάρτα φιλάθλου ως το καλύτερο μέτρο που έχει πάρει το κράτος από την ίδρυση της δημοκρατίας μέχρι σήμερα.  Αλήθεια, γράφτηκε αυτή η παπάτζα!!!  Δηλαδή είναι να απορείς που ζουν τούτα τα πλάσματα κι αν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Φυσικά από το γραφειάκι σου είναι πανεύκολο να γράφεις ό,τι θέλεις.  Είμαστε το lions-radio και βρισκόμαστε σε παραλία στη Χαβάη, ακούμε Άσιμο από τα μεγάφωνα του μπιτσόμπαρου κι αυτό είναι το καλύτερο μπιτσόμπαρο στη Xιονολουλού από τον καιρό ίδρυσης της .

Μάλιστα ο εν λόγω τύπος που αφαίρεσε στη συνέχεια το όνομα του, μας αποκάλεσε κουραστικούς και γραφικούς όσους παλεύουμε ακόμη ενάντια στην κάρτα. Ακόμα, -προσθέτουμε εμείς- είμαστε ντεμοντέ, ξεπερασμένοι και μυρίζουμε άσχημα αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία αφού το μέτρο δουλεύει άψογα μιας και το λέει ο κάθε δημοσιογραφίσκος της δεκάρας.

Έχουμε αναλύσει τον νόμο πάμπολλες φορές και όσα συμβαίνουν σήμερα δεν μας ρίχνουν από κανένα σύννεφο. Αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί οι φανατικοί υποστηρικτές του τον έχουν διαβάσει.

Είμαστε γραφικοί επειδή:

 • εκθέτουν σε κοινή θέα τα προσωπικά δεδομένα αυτών που έκαναν την κάρτα, φάτσα φόρα τα στοιχεία (καμία ανάληψη ευθύνης)
 • άδειασαν τα γήπεδα, το ενδιαφέρον νεαρών ατόμων για τον αθλητισμό χάθηκε
 • συλλαμβάνεται αναίτια άσχετος, αθώος κόσμος που μπορεί να εκτεθεί αργότερα στα ΜΜΕ
 • ο ίδιος ο νόμος αφήνει ανοιχτό να συλληφθείς εκτός γηπέδου γιατί πίνεις μια μπύρα
 • τον εφαρμόζουν όπου και όπως θέλουν και αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο για το κοινό
 • τα επεισόδια (όπως είχαμε προβλέψει) μεταφέρθηκαν εκτός γηπέδων με μεγαλύτερη συχνότητα και ένταση
 • τα εισιτήρια έχουν μειωθεί κατακόρυφα εδώ και τρία χρόνια
 • ανανέωσαν αυτόματα την κάρτα φιλάθλου γιατί φοβήθηκαν πως δεν θα την έκανε ξανά ο κόσμος
 • αρκετά από τα ποινικά του τρομονόμου υπάρχουν ήδη στον ποινικό κώδικα γιατί είναι αναγκαίο να υπάρχει άλλος ένα νομοσχέδιο κατά των οπαδών;
 • το νομοσχέδιο παραπέμπει σε αστυνομοκρατούμενα και απολυταρχικά καθεστώτα αφήνοντας το κοινό εκτεθειμένο στις ορέξεις της αστυνομίας
 • λέμε πως η βία είναι κοινωνικό ζήτημα και δεν λύνεται με κάρτες
 • θέλουμε ελεύθερα γήπεδα, αθλητισμό για όλες και όλους

Μπόνους: Ο ίδιος επικροτεί την ταυτοποίηση για εμάς αλλά γράφει κείμενο, βάζει το όνομα του και μετά το αφαιρεί αφήνοντας τα αρχικά του.  Τι έγινε Πετράκη ταυτοποίηση όπου μας συμφέρει;

Μπόνους2: Κλεάνθη μπορεί η επίσημη ΑΕΛ να σου δίνει παίκτες, εμείς θυμόμαστε!

Σαίνι από τα λίγα.

Αυτου του είδους οι άνθρωποι κατευθύνουν την κάρτα. 
Μην τους πιστέψεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *