Η ΑΕΛ δεν έχει ανάγκη την αγάπη σας – ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Επικεντρωθείτε στην ομάδα, κρατήστε την ουσία και μην αφήνετε την ΑΕΛ έρμαιο κάθε ηλίθιου εθνικισμού είτε από την απ’ εδώ πλευρά, είτε από την άλλη.  Κάποτε η σελίδα αυτή πρωτοστάτησε, μαζί με χιλιάδες κόσμου της σε παιχνίδι απέναντι σε τουρκική ομάδα να μείνει το παιχνίδι εντός γηπέδου και να μην πάρει τις διαστάσεις που ήθελαν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι που έβγαζαν τα κόμπλεξ τους πάνω στην ΑΕΛ και δυναμίτιζαν το κλίμα. 

 

Δεν θα γίνει ανεκτό, η ΑΕΛ να χρησιμοποιείται για εθνικιστική προπαγάνδα ή εθνική ενότητα.  Η ΑΕΛ δεν είναι με ΚΑΝΕΝΑ, η ΑΕΛ παλεύει μόνη της από το 1930 και δεν θέλουμε καμία στήριξη από κανένα γελοίο παπαγαλάκι ή τους παρατρεχάμενους τους. 

Η ΑΕΛ ως αθλητικό σωματείο, δεν δύναται να στοχοποιεί και να μισεί, εκφράζοντας τις μπαρούφες που είδαμε διαδικτυακά από κάποιους που θέλουν να ονομάζονται ΑΕΛίστες.

«Η ΑΕΛ είναι αθλητικό σωματείο. Όχι πολιτική στον αθλητισμό. Μη διαχωρίζετε τους αθλητές από τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι αθλητές σε οποιαδήποτε φυλή, χώρα, θρήσκευμα ή πολιτική ιδεολογία και αν ανήκουν, είναι πάντα φίλοι και αδερφοί», ήταν το μήνυμα του Νίκου Σολομωνίδη….

Το μοναδικό μήνυμα που έχει να δώσει η διοίκηση είναι να πάει στο Μπακού η ομάδα και να τα δώσει ΟΛΑ.  Για τα γαλάζια και κίτρινα, για τον κύκλο με τα τρία γράμματα και για κανένα λόγο δεν πρέπει να χαθεί η ψυχραιμία και να αναλωθεί ενέργεια σε ηλιθιότητες.  Για την ΑΕΛ, τον κόσμο, την ιστορία και για κανένα άλλο λόγο.

Αγωνιστικά, φάνηκε ότι δεν είναι καλύτεροι από εμάς ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Αν ο απέναντι σου είναι βλάκας, μην γίνεσαι κι εσύ βλάκας.  Ένα μικρό τιπ από τους διαχειριστές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *