Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 21/7/21

Η ομάδα μας την Πέμπτη αρχίζει τις υποχρεώσεις της για την νέα αγωνιστική περίοδο στο άδειο και μουντό Τσίρειο, για ακόμη μια χρονιά. Ο κόσμος της Α.Ε.Λ έχει ξεχειλίσει από οργή βλέποντας για ακόμη μια φορά τους αρμόδιους να επιδεικνύουν τον γνωστό αυταρχισμό που χαρακτηρίζει το κυπριακό κράτος, διατηρώντας σε ισχύ τον παράλογο τρομονόμο της ‘’κάρτας οπαδού’’. Παρά τις περίτρανες αποδείξεις πως ο τρομονόμος είναι επικίνδυνος και έχει αποτύχει και παρά τις προσπάθειες που γίνονται συνεχώς από την διοίκηση της ομάδας μας αλλά και από εμάς του ίδιους, τα σαΐνια της κυπριακής μπανανίας συνεχίζουν πιστοί στο πλάνο τους για την ολοκληρωτική διάλυση του κυπριακού αθλητισμού.
 
Αυτό το έκτρωμα ήρθαν να συμπληρώσουν τα νέα μέτρα που αφορούν την είσοδο στο γήπεδο. Για μας τα μέτρα που λαμβάνονται τώρα είναι η συνέχεια του τρομονόμου του ιωνά και της κάρτας οπαδού, καθώς η κυβέρνηση έχει προ πολλού υιοθετήσει το δόγμα ‘’διαίρει και βασίλευε’’ ευρύτερα στην κοινωνία. Βλέπουμε λοιπόν τα αποτελέσματα αυτής της ετσιθελικής πολιτικής καθημερινά, με τον στραγγαλισμό του διαλόγου και την έξαρση της βίας, όπως είχαμε προβλέψει λίγο πριν εφαρμοστεί ο τρομονόμος, μέσω της ανακοίνωσης μας στις 13/08/2018.
 
Εμείς εννοείται πως δεν μπορούμε, ούτε θέλουμε να πάρουμε θέση για το εμβόλιο καθώς δεν είναι ο ρόλος μας τέτοιος, αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να αφήσουμε τον καθένα να αποφασίσει μόνος του για τον εαυτό του. Αυτό μας έχουν διδάξει οι αρχές της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, να μην διαχωριζόμαστε ούτε βάση των προσωπικών μας αποφάσεών ούτε βάση των πεποιθήσεών μας, αλλά να είμαστε μια πραγματική ‘’Ένωση’’ Ελεύθερων Λεμεσιανών. Βάσει των πιο πάνω αποφασίσαμε πως δεν πρόκειται να ‘’κάνουμε τους μπάτσους’’ στο οίκημα μας και στις εκδηλώσεις του συνδέσμου. Ο καθένας οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό με γνώμονα την δική του υγεία και των γύρω του, αλλά και γνωρίζοντας παράλληλα πως κανένα πρόστιμο δεν πρόκειται να μας χαριστεί.
 
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδας μας αύριο δίνει έναν άκρως σημαντικό και ιστορικό αγώνα. Η Πέμπτη για ολόκληρη την γαλαζοκίτρινη Λεμεσό είναι αργία. Η σημαντικότητα του αγώνα πηγάζει από την δίψα ολόκληρου του Κίτρινου Λαού για διάκριση στην Ευρώπη. Η ομάδα απέδειξε παλαιότερα πως είναι ικανή να κοιτάξει τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια και αυτό καλείτε να πράξει και αύριο. Χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να αντλήσουν τον παλμό ολόκληρης της πόλης και να μπουν στο γήπεδο δίνοντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους.
 
Εμείς στήνουμε από νωρίς το δικό μας πάρτι στο προαύλιο του Κλειστού μας μετατρέποντας και πάλι τον χώρο που θα βρισκόμαστε σε Ανατολική. Στον χώρο θα στηθεί μπουτίκ του συνδέσμου στην οποία θα γίνονται εγγραφές μελών για την νέα αγωνιστική περίοδο. Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του συνδέσμου με τις εγγραφές μελών καθώς ένας πανίσχυρος ΣΥ.Φ.ΑΕΛ μπορεί, να σπρώξει την Α.Ε.Λ στην κορυφή αλλά και να ισοπεδώσει όποιους προσπαθούν να την βλάψουν.
 
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *