Μπροστά στα μάτια μας…

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον η Ομόνοια στην προσπάθεια της να κατακτήσει το πρωτάθλημα.  Πραγματικά διερωτόμαστε αν ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ εκ παραδρομής έκανε τέτοιες δηλώσεις ή απλώς δεν τους ακουμπάει κανείς και μπορούν όλοι τους να δρουν τόσο εξώφθαλμα.

Για να μπούμε στο ψητό, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Άντρο Καραπατάκη ούτως ώστε να συμφωνήσουν για το χρηματικό ποσό θα δώσει η Ομόνοια στην ΑΕΚ ως αποζημίωση για την περασμένη σεζόν που διακόπηκε.

Όλως τυχαίως η χρυσή τομή βρέθηκε μια μέρα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.  

Ακόμα και να μην υπάρχει κατι μεμπτό, τέτοιες κινήσεις συντηρούν την προκατάληψη και απομακρύνουν τα βλέμματα που τους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο κόσμος έχασε το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό για όλο αυτό το παρασκήνιο που παίζεται πίσω απο τις πλάτες του, γι’ αυτο τα βάζουμε εδώ και 13 χρόνια με όλους και όλα.  Θέλουμε καθαρό αθλητισμό και αξιοπρέπεια, προφανώς και θα νιώθαμε ντροπή αν η ομάδα μας έκανε κάτι τόσο ντροπιαστικό οπως αυτό που έκανε η ΑΕΚ ή η Ομόνοια.

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε αλλά κάποιοι προσπαθούν να το τελειώσουν νωρίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Υπήρξε επικοινωνία και συμφωνήθηκε όπως πληρωθεί η αποζημίωση που μας αναλογεί. Για μας το θέμα θεωρείται λήξαν. Από εκεί και πέρα είναι θέμα που αφορά στους δύο προέδρους και τη διοίκηση των δύο ομάδων».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *