Ήττα με 2-0 στο Παπαδόπουλος!

Παντελώς ανούσια και ανάλατη παρουσιάστηκε η ομάδα μας με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος.  Η ομάδα μας αδύναμη επιθετικά, πάσχιζε να δημιουργήσει μια επίθεση στο μισό της Ανόρθωσης η οποία κρατούσε κυρίως την μπάλα και κυκλοφορούσε.  Πολύ κατώτερη των περιστάσεων η αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστών που έμοιαζαν αδύναμοι στο γήπεδο για κάτι καλύτερο από την ήττα.  Το ίδιο ισχύει και για τον διαιτητή που άλλα έδειχνε, άλλα έδινε με αποκορύφωμα την φάση του δεύτερου γκολ που δεχθήκαμε αλλά και την λανθασμένη κίτρινη που έδωσε σε Μεντόγιεβιτς αντί Κυριάκου και διόρθωσε αργότερα.

Αναλυτικά:

Α’ Ημίχρονο

Τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν η κάθε μια τον ρυθμό της. Από την μία η Ανόρθωση προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα, όμως η ΑΕΛ έκλεισε τους διαδρόμους. Στο 11ο λεπτό ο Μαργκάσα με ωραία ενέργεια βρήκε τον Ράγιος στην περιοχή ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα βρίσκει στον αμυντικό της ομάδας μας και με δεύτερη προσπάθεια κάνει το 1-0.  Δέκα. λεπτά αργότερα ακυρώθηκε τέρμα της Ανόρθωσης το οποίο σημείωσε ο Κατσιαράβα. Φαίνεται πως είναι ελαφρώς καλυμμένος ο αντίπαλος. Στην επόμενη φάση η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το σουτ του Νταβόρ μάζεψε εύκολα ο Λόρια. Στο 35ο λεπτό ο Κατσαράβα έκανε το φαλτσαριστό σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Βοζίνια. Τρία λεπτά αργότερα, δόθηκε λανθασμένα φάουλ σε βάρος του Αβράαμ ενώ ο Μαέ έβγαινε τετ-α-τετ, στην εξέλιξη του φαουλ η Ανόρθωση δυστυχώς έκανε 2 τα τέρματα της μετά το τραγικό λάθος του Ράσο το οποίο αξιοποίησε ο Ράσο. 

Β’ ημίχρονο 

Η επανάληψη βρήκε την ομάδα μας στον ίδιο παρονομαστή, να μην μπορεί να απειλήσει καθόλου, να προσπαθεί να περάσει μπροστά χωρίς αποτέλεσμα και να αρκείται σε ένα παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.  Από την άλλη η Ανόρθωση είχε την κυκλφορία της μπάλας, έφτιαξε και πάλι ορισμένες ευκαιρέις όμως δεν σκόραρε κάποιο άλλο γκολ με αποτέλεσμα το σκορ να τελειώσει στο 2-0.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Αντωνίου (71′ Ιβαν Κάρλος), Κυριάκου, Ράσο, Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Μεντόγεβιτς, Ζντρασκόφσκι (61′ Γερολέμου), Αγκάνοβιτς, Χουράδο (64′ Γουίλερ), Μαε.

Κίτρινες: / Αβράαμ, Χ.Κυριάκου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *