Η ξεφτίλα δεν μπορεί να γίνει περηφάνια

Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προσπαθούν οι “οπαδοί” της ομόνοιας, όπου χωρίς ντροπή, όχι μόνο δεν δείχνουν σεβασμό σε όσους πραγματικά αντιστέκονται, αλλά έχουν και το θράσος να μας τη λένε και από πάνω.

Οι πλέον συμβιβασμένοι οπαδοί ανά το παγκύπριο, μετά ιδιαίτερα και την αποχώρηση των οργανωμένων τους, φαίνεται έκαναν την κωλοτούμπα επάγγελμα. Αφού δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα να τους κάνουν εταιρεία (ενώ φώναζαν μια ζωή ότι δεν θα γίνουν ποτέ), πλέον βάλθηκαν να δικαιώσουν και τον Ιωνά και τον φασιστικό τρομονόμο.

Screenshot 2019-09-30 at 3.23.42 AM

Αντί λοιπόν να κρύψουν τη ξεφτίλα και τη νέα κωλοτούμπα που έκαναν, έχουν το θράσος σε σελίδες της ομάδας τους να μιλούν για δήθεν “περηφάνια”. Οι “οπαδοί” μιας ομάδας που πάντοτε αυτοδιαφημίζονταν ότι έχουν το μονοπώλιο της επαναστατικότητας στην Κύπρο. Τόση επαναστατικότητα και αντικομφορισμός που έχουν γίνει οι καλύτεροι πελάτες της κάρτας.

Τολμούν να βάζουν στο στόμα τους τον ΑΕΛΙΣΤΑ που έδειξε εδώ και δεκαετίες σε όλους τι σημαίνει περηφάνια, αφοσίωση και αγάπη για την ομάδα του. Αυτοί που πέρσι το έπαιζαν επαναστάτες και δεν πήγαιναν στο γήπεδο -γιατί η ομάδα τους δεν πήγαινε κάλα- φέτος τα ξέχασαν όλα και τρέχουν να βγάλουν κάρτες. Έχουν μάλιστα την παγκόσμια πρωτοτυπία δήθεν οργανωμένων οπαδών που πηγαίνουν στο γήπεδο, εκδίδουν κάρτες κανονικά αλλά δηλώνουν ενάντια, τόση ξεφτίλα.

Και αν λοιπόν για εκείνους η ξεφτίλα και ο συμβιβασμός πάει να γίνει περηφάνια, εμείς θα παραμείνουμε οι μοναδικοί πραγματικά ασυμβίβαστοι οπαδοί. Οι μοναδικοί που αντιστέκονται πραγματικά σε φασιστικούς τρομονόμους και γελοίες καρτούλες.

“Είμαστε φυλή άγριων Ινδιάνων, μόνοι πάλι μείναμε στη χώρα των ρουφιάνων…” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *