Συγκινητικό το αντίο του Λαφράνς (φώτο)

Το αντίο του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε πριν από λίγο ο Κέβιν Λαφράνς.  Ο αμυντικός από την Αιτή, τίμησε το συμβόλαιο του παρά τις φήμες που έδιναν και έπαιρναν, στέφθηκε κυπελλούχος και αποχωρεί από την ομάδα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούν όλοι να είναι ρομαντικοί σαν εμάς, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε οποιοδήποτε παράπονο από τη στιγμή που φέρθηκε σαν κύριος στις ΑΕΛίστικες του υποχρεώσεις.

Αντίο Κέβιν.

Το μήνυμα του:

”Η περιπέτεια μου στην ΑΕΛ ήρθε στο τέλος της.  Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους του ανθρώπους που γνώρισα στην ομάδα, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους τους καλούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα που κανένας δεν βλέπει αλλά εργάζονται το ίδιο σκληρά.

Ήταν μεγάλος δρόμος με τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά όπως είπα λίγους μήνες πριν, πάντα προσπαθούσα να να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο και ξέρω ότι οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνονται.

Στους προηγούμενους έξι μήνες, έλαβα αρκετά προσβλητικά μηνύματα αλλά και μηνύματα υποστήριξης.  Φυσικά καταλαμβαίνω και σέβομαι όλους τους ανθρώπους και ειδικά αυτούς που με ήθελαν να μείνω εδώ και ελπίζω ότι καταλαβαίνουν την επιλογή μου να φύγω για κάτι νέο.

Ξανά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αληθινούς οπαδούς του συλλόγου για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν, ότι και να συμβεί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα εδώ”.

lafrance- antio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *