ΑΕΛ B.C.: Η επιστροφή (Φώτος)

Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ παραχώρησε δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή της ανδρικής ομάδας στην 1η κατηγορία.

Ο Μάικλ Λοιζίδης εκ μέρους του διοικητικού σχήματος του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ ανέφερε:

“Eίναι πολύ σημαντική στιγμή για την ΑΕΛ. Επιστρέφει εκεί που έπρεπε να ήταν εδώ και χρόνια. Βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιασουμε το μετοχικό και διοικητικό σχήμα της ΑΕΛ και τους ξεκάθαρους στόχους. Είναι πολυμετοχικό, 20 άτομα. Θα προσφέρει διοικητική σταθερότητα διαχρονικά και θα φύγει η μιζέρια των τόσων χρόνων”.

Η τοποθέτηση του Χάρη Παπαδόπουλου (εκ των μετόχων και υπεύθυνος αθλητικών τμημάτων):

«Όταν ξεκινήσαμε θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο 3ετές πλάνο ξεκινώντας από τον προπονητή. Επιλέξαμε τον Μίκαελ Κοχ που έχει τεράστια εμπειρία στο μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες συγκυρίες βοήθησαν για να μπορέσαμε να τον πείσουμε να έρθει στην ομάδα για 3 χρόνια. Στη θέση του βοηθού ο Δημήτρης Σαρίκας. Το κτίσιμο ξεκίνησε με την επιστροφή της παλιάς σημαίας του Γιώργου Παλάλα. Συνεχίσαμε με τους άλλους μας Κύπριους. Θέλω να καλωσορίσω και τους ξένους μας παίκτες».

Ο προπονητής Μίκαελ Κοχ δήλωσε:

“Θέλω να καλωσορίσω τους πάντες εδώ. Έχουνε μια δύσκολη κατάσταση για να είμαι ειλικρινής. Έχουμε ένα εξαιρετικό τριετές πλάνο και από την μέρα που θα μπουν οι παίκτες μου στο γήπεδο θα θέλουν να κερδίζουν το κάθε παιχνίδι. Ανεξαρτήτως συνθηκών δουλεύουμε σκληρά και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ομάδα θα δείξει την εικόνα της στο γήπεδο”.

7 8 1 2 3 4 5 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *