Έχασαν αλλά έκλεψαν τις εντυπώσεις οι νεαροί λέοντες!
Η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Γερολέμου στο 29′ με ένα απίστευτο σουτ όμως το προβάδισμα κράτησε για λίγο αφού ο Παοκ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αντρέου μετά από 2 περίπου λεπτά.
Το αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν 1-1 και η ομάδα μας είχε όλα τα φόντα να πάρει τον αγώνα. Δυστυχώς 6 μόλις λεπτά από την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, ο Πάοκ έκανε το 1-2 και τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα.
Όσο περνούσε το παιχνίδι η ομάδα μας έμενε από δυνάμης ενώ δυστυχώς ο Αντρέου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη (80 + 85) με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με 10 παίκτες. Λίγο αργότερα ένεκα τραυματισμού η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.
Υπήρξαν 1-2 προσπάθειες στα τελευταία διαστήματα του παιχνιδιού όμως ήταν ανεπιτυχείς για την επίτευξη κάποιου τέρματος από πλευράς της ΑΕΛ μας.
Μόνο περηφάνια για τους λεβέντες μας!
Αγωνίστηκαν οι: Κεραυνός, Ανδρέου, Κωνσταντινίδης (81′ Σοφοκλέους), Παπαδόπουλος (64′ Καψός), Μιχαηλίδης, Κουππής, Γερολέμου, Μιχαήλ, Παντελή (81′ Σπύρου), Φραγκούδης (61′ Ζήνωνος), Σαββίδης (62′ Ζήνωνος)
