Διπλό στην Πάφο και συνεχίζει με μόνο ΝΙΚΕΣ η ΑΕΛ μας!
Ενώ ξεκίνησε μουδιασμένα και με πολύ λίγη διάθεση, η ομάδα μας κατάφερε ανεβάζοντας ρυθμό και παίζοντας πιο μυαλωμένα να αποδράσει με το διπλό από το ”Στέλιος Κυριακίδης” απέναντι της Πάφου με 0-2. Τα γκολ που έφεραν το 4 στα 4 και το απόλυτο για την ομάδα μας πέτυχαν οι Χουράδο και Αβραάμ. Άξια αναφοράς η αγωνιστική συμπεριφορά του Πρόσεκ που ήταν εκπληκτικός και κατέβασε τα ρολα. Για άλλο έναν αγώνα η ομάδα μας δε δέχθηκε γκολ έχοντας συντελεστή τερμάτων 6-0.
Περισσότερα παρακάτω.
Η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα στο παιχνίδι δίνοντας στην Πάφο το δικαίωμα να έχει συντριπτικά ποσοστά στην κατοχή της μπάλας που έφτασε μέχρι 84%. Στη συνέχεια ο Κέρκεζ έδωσε οδηγίες να ανεβαίνουν λίγο ψηλότερα και να βάζουν περισσότερη πίεση εκεί που προσπαθούσε η Πάφος να δημιουργήσει με αποτέλεσμα να ισορροπήσουμε κάπως τον αγώνα και να φτιάχνουμε 1-2 καλές προυποθέσεις για γκολ με κύρια την φάση του Αβραάμ στο 27′ όπου επιχείρησε μετά από μπαλιά του Ντα Σίλβα ένα δυνατό σουτ στην κίνηση που αποκρούστηκε.
Η φάση του 9′ ήταν αυτή που στιγμάτισε όχι μόνο το ημίχρονο αλλά και το παιχνίδι. Ο Ράζιτς έφυγε από θέση οφσάιντ και ο επόπτης Πέτρου ορθά σήκωσε το σημαιάκι του. Ο Τσούκκας αποφάσισε να πάρει πάνω του τη φάση και να αφήσει τον Ράζιτς να φύγει μόνος και να σκοράρει ντριμπλάροντας τον Πρόσεκ. Μετά από ένα χαμό που δημιουργήθηκε δείχνοντας 3 φορές το κέντρο του γηπέδου ενδεικτικό του ”μετράει το γκολ” αποφάσισε ορθά να το ακυρώσει και να δοθεί συνέχεια στον αγώνα.
Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε με το δεξί, αφού μόλις 4 λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπενίτεζ, ο Χουράδο βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι της Πάφου και κάρφωσε τη μπάλα με το δεξί στα δίκτυα του Μολ πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ.
Η ομάδα μας μετά την επίτευξη του γκολ αρκέστηκε να φροντίσει τα μετόπισθεν και να κτυπά στις αντεπιθέσεις με τους Τόρρες και Μπενίτεζ κυρίως. Η Πάφος πίεσε αρκετά σε κάποια διαστήματα όμως ο Πρόσεκ πάντα πατούσε γερά στη θέση του και όπου χρειάστηκε κατέβασε τα ρολά αφήνωντας την αντίπαλη ομάδα στο μηδέν που έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες.
Σε μια απ’ εκείνες τις αντεπιθέσεις η ομάδα μας κέρδισε το κόρνερ, από το οποίο προήλθε και το δεύτερο της γκολ. Ήταν ο Σίλβα στην εκτέλεση, ο Λαφράνς έστρωσε στον Αβραάμ που με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 0-2 σκορ που ήταν και το τελικό.
Aρχική ενδεκάδα:Πρόσεκ, Τεξέιρα, Καστανάγια, Αβραάμ, Ζντραφκόσκι, Άλεξ Ντα Σίλβα (64′ Λ. Σίλβα), Λαφράνς, Τόρες, Χουράδο (55′ Μακρής), Νιλς Τεξέιρα, Μπενίτεζ (86′ Nτόσα Τζούνιορ)
Kάρτες: Φολμπρεχτ / Μπενίτεζ
