Με το στενό 1-0
Με το στενό 1-0 κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ερμή η ομάδα μας, σε εναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.
Το γκολ πέτυχε ο Τεξέιρα στο 18ο λεπτό του αγώνα.
Με την 12η τους φετινή νίκη οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν ξανά στην 5η θέση με 42 βαθμούς.
Απ’ εκεί και έπειτα ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς κάτι πολύ σημαντικό, με την ομάδα μας να έχει δοκάρι με τον Μιτρέα στο 62′ και τον Ερμή με τον Εμεργκάρα στο 75′. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αιρόσα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας.
Στα τελευταία στάδια του αγώνα ο Ερμής απλώθηκε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσιε κάτι από τον αγώνα ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε να κτυπήσει στην κόντρα, χωρίς να πετυγχαίνει κάτι επιθετικά καμία από τις 2 ομάδες ο αγώνας έληξε υπερ της ομάδας, αποκτώντας άλλο ένα τρίπονο.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας με την Αλκή εκτός έδρας.
Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Τεϊσέιρα, Γουίλερ, Αιρόσα, Μιτρέα, Σοάρες, Σίλβα, Φιντέλις (65′ Ρομάν), Μπενίτεθ (76′ Σασσι), Τόρες, Τεξέιρα (85′ Γ. Μαύρου)
Κάρτες: Τεισέιρα / Ταραλίδης
