Πεδίο δόξης λαμπρόν

Οι σημερινές δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Μπρούνο Μπαλταζάρ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του ΑΕΛίστα τις τελευταίες ώρες με ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Κατά τη δική μας άποψη οι 2-3 πιο σημαντικές δηλώσεις που έκαναν αφορούν την πληρότητα του ρόστερ, την περίπτωση Γερολέμου και ενίσχυσης αλλά και ο στόχος της 3ης θέσης που θα φέρει την έξοδο στην Ευρώπη.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε τα όσα δήλωσε η προπονητής λόγω του ότι είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα την ομάδα ενώ τα δείγματα που είδαμε ως οπαδοί ήταν λιγοστά προς το παρόν.  Πάντως όμως ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα σίγουρος για την ομάδα που έφτιαξε.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ φαίνεται ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος και σαφέστατα γνωρίζει ότι αν δεν καταφέρει να υλοποιήσει όλα όσα είπε, τότε θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Μπορεί ο κόσμος της ΑΕΛ να δείχνει μέχρι στιγμής ότι του έχει εμπιστοσύνη αλλά είναι το χέρι του να αποδείξει τι αξίζει η φετινή ομάδα και κατά πόσον εμπιστεύεται όλους τους παίχτες που έχει στο ρόστερ του.

Ο κόσμος θα περιμένει να δει και Γερολέμου να αγωνίζεται και τον Ρεζέντε να αποδίδει περισσότερο, φυσικά το γήπεδο θα είναι ο καθρέφτης κάθε αγωνιστικής για όλους ενώ η τελική βαθμολογία θα δείξει την ολότελη πραγματικότητα στο τέλος της χρονιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *