Ήττα 2-0 στο φιλικό με Ερμή
Σε φιλικό αγώνα που ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις 17:45 η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ερμή Αραδίππου με 2-0.
Ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Αριστοτέλους στο 17′ ενώ 10 λεπτά αργότερα διπλασίασε ο ίδιος τα γκολ της ομάδας του κάνοντας το 2-0.
Ο Μαύρου είχε 2-3 καλές προσπάθειες στη συνέχεια του αγώνα ενώ τετ-α-τετ απώλεσε ο Σάσσι.
Ο Σίλβα σκόραρε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιτρέα όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε ακόμη δυο φιλότιμες επιθετικές προσπάθειες.
Ο Μπαλταζάρ ξεκίνησε με τους: Ευάγγελος Γεωργίου, Χ. Κυριάκου, Α. Κυριάξου, Τεξέιρα, Μιτρέα, Ιρένε, Μέσκα, Σάσσι, Ρεζέντε, Λεόντσο, Μαύρου. Στην επανάληψη πέρασαν μέσα Γερολέμου και Σίλβα πέρνοντας τη θέση των Ιρένε και Μέσκα αντίστοιχα.
Η αρχ. ενδεκάδα του Ερμή: Νόβακ, Σανδραβέλης, Ιμεμένου, Ιγνάτοβιτς, Μαρτίνιουκ, Ντος Σαντός, Χριστοφή, Λούις, Αριστοτέλους Πατσέκο, Εμεργκάρα
