Ποιος τελικά ασκεί βία στα γήπεδα; (άλλη μια αδικία)

Χθες γράφαμε για το μοντέρνο ποδόσφαιρο και τα καλύτερα του, σήμερα βγήκε η απόφαση για τον οπαδό μας που έπεσε από την κερκίδα ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ.  Ποιος άραγε θα ήθελε να γκρεμοτσακιστεί από 3-4 μέτρα;

Ποιος μπορεί να μας πει οτι ο τρομονόμος δεν ερμηνεύεται όπως θέλουν οι εξουσιαστές φορτώνοντας άδικες κατηγορίες σε ανθρώπους-οπαδούς που πήγαν να δουν την ομάδα τους.  Σήμερα είναι ΑΕΛίστας, αύριο θα είναι άλλης ομάδας.  O άνθρωπους που έπεσε μέσα δεν φτάνει που έσπασε το πόδι του, κατηγορήθηκε με ψευδείς κατηγορίες.

Ο τρομονόμος πέρασε, οι οπαδοί τον δέχθηκαν και όλα μέλι γάλα αφού αστυνομία και εξουσιαστές αλωνίζουν και κόβουν και ράβουν στα μέτρα τους εις βάρος του κοσμάκη.

Σήμερα ο οπαδός μας που ΕΠΕΣΕ από την κερκίδα καταδικάστηκε σε 800 ευρώ πρόστιμο και 3 χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα αφού κρίθηκε ένοχος για υπόθεση ”βίας στα γήπεδα” ΕΠΕΙΔΗ έπεσε από την κερκίδα.

Με τόσα ψέματα, τέτοιες αδικίες και τέτοια ξεφτιλά ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;

Αναλυτικά αναφέρουν συστημικά μέσα:

Τριετή αποκλεισμό 37χρονου, από τους αθλητικούς χώρους, αποφάσισε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση βίας στα γήπεδα.
Ο 37χρονος, κάτοικος Λεμεσού, είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, στις 2 Αυγούστου 2017, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και ΑΟΥΣΤΡΙΑ Βιέννης, που διεξήχθη στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα.
Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους για περίοδο τριών ετών και χρηματικό πρόστιμο €800.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *