Τι είπαν οι “ειδήμονες” για τις φάσεις; [Video]

Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, εμείς τέτοιες εκπομπές δεν βλέπουμε ούτε μας ενδιαφέρουν, το ποδόσφαιρο είναι απλό, λαϊκό σπορ με απλούς και κατανοητούς κανόνες για όλους, δεν έχουμε ανάγκη κανένα επιστήμονα να μας λέει αν ήταν φάουλ ή όχι.

Μας είπαν όμως ότι οι “ειδήμονες” του κρατικού καναλιού στην χθεσινή τους εκπομπή σχολίασαν και ανάλυσαν τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι κόντρα στο αποέλ. Από περιέργεια και μόνο ψάξαμε να δούμε τι είπαν.

Εντόπισαν οι “ειδήμονες” 3 φάσεις. Τα δύο πέναλτι που είχε η ομάδα μας (δόθηκε μόνο το 1) και ακόμα μια φάση bonus!

Δείτε το video για του λόγου το αληθές.

  1. Στο πρώτο πέναλτι όπου ο Αστίθ κάνει ξεκάθαρα χέρι ο Βάσος Κωνσταντίνου (γνωστός “ειδήμονας) δε βλέπει χέρι, ενώ όταν του λέει ο Πογιατζής (!!!) ότι υπάρχει χέρι, μας λέει ότι “και αν ακόμα εχτύπησε λίγο, δεν είναι πέναλτι”.
    Λίγο έγκυος, λίγο κκέλλης, κάπως έτσι!
  2. Στο δεύτερο πέναλτι που δόθηκε, παραδέχονται ότι σωστά δόθηκε αλλά φωνάζουν και ωρύονται γιατί να κάμει παράβαση ο Αστίθ. Ούτε αποελίστες να ήταν, ουπς!
  3. Η τρίτη φάση είναι bonus. Εκπαιδευτική λέει ο “ειδήμονας”. Βρήκε 2η κίτρινη στον Ρόμο, έμμεσο γιατί κρατούσε τη μπάλα 14 δευτερόλεπτα που μας εξήγησε και πως να τα μετρούμε. Τα σχόλια σε σας…

Ολόκληρο ντέρμπι, 27 φάουλ υπέρ της ομάδας μας, μόλις 3 κίτρινες κάρτες για τους αντίπαλους ενώ στο πέναλτι δεν δόθηκε 2η κίτρινη-αποβολή. 27 φάουλ και όμως δεν βρήκαν ούτε ένα να σχολιάσουν, 27 φάουλ μόλις 3 κάρτες και όμως ξέχασαν να μας πουν για εκείνα τα λάθη του διαιτητή. Επειδή όμως είναι “σωστοί” ανακάλυψαν τα 14 δευτερόλεπτα του Ρόμο.

Δε ξέρουμε τι είπαν στις άλλες εκπομπές οι “ειδήμονες” των άλλων καναλιών αλλά είμαστε σίγουροι ότι κινήθηκαν στα ίδια πλαίσια, βλέπεται η ομάδα του κράτους φροντίζει να έχει πλάτες παντού. Γιατί ακόμα και αυτά τα μικρά παίζουν το δικό τους ρόλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *