Δηλώσεις Θ.Αντωνίου (Συνάντηση Σοφο – Πάμπου)
Συνάντηση είχαν χθες ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, και ο προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου.
Γι’ αυτήν και όλη την επικαιρότητα της ομάδας μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωποςΤύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου:
Για την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΖ:
“Δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό το παιχνίδι γιατί εμείς αύριο έχουμε άλλο παιχνίδι. Έχουμε γυρίσει σελίδα. Χθες ο πρόεδρος κάλεσε τον προπονητή στο γραφείο του. Μίλησαν για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και για την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΖ. Η ΑΕΛ θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε να περνά καν από το μυαλό μας. Είχε πει πως όταν πανηγυρίζαμε για τις καλές εμφανίσεις, ξέρουμε πως θα έρθουν και οι δύσκολες στιγμές. Μια από αυτές ήταν το παιχνίδι με την ΑΕΖ αλλά το αφήνουμε πίσω. Σκληρή δουλειά είναι το μήνυμα που βγάνει μετά από τη συνάντηση προέδρου και προπονητή».
Για την συνέχεια:
«Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παίζουμε με την πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας αύριο. Σίγουρα υπήρχαν πιο εύκολες ομάδες να κληρωθούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο και στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχει μεγάλη ανάγκη η ομάδα της στήριξη του κόσμου».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Χάρης Κυριάκου και Αγκουινάλντο είναι εκτός. Τόσο ο Μπουένο όσο και Ντόσα Τζούνιορ είναι διαθέσιμοι. Είναι θέμα του προπονητή ποιους θα χρησιμοποιήσει. Ο Χάρης Κυριάκου ανεβάζει ρυθμούς. Ο Αγκινάλντο έχει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο, την Πέμπτη θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:
«Έχουμε μέρες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπως ήρθαν τα πράγματα και επειδή είναι νοκ άουτ το αυριανό παιχνίδι, δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ».
Για το τι αφήνει το παιχνίδι με την ΑΕΖ:
«Εκεί που λέγαμε πως ήμασταν η πιο σταθερή εικόνα μαζί με την ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ, ήρθε αυτό το παιχνίδι και λυπηθήκαμε. Όχι μόνο επειδή χάσαμε τους δύο βαθμούς αλλά γιατί δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλουμε εμείς και όπως θέλει και ο κόσμος. Για αυτό το λόγο πρέπει η ομάδα να δουλέψει σκληρά για τη συνέχεια”.
