Στο πρωτάθλημα βρωμιάς, πρωταθλητές οι βρωμισμένοι [Ο Λεμεσιανός]

Δε μας αξίζει και κάτι καλύτερο, στη χώρα όπου διαδραματίζεται το πρωτάθλημα της βρωμιάς είναι δεδομένο πως πρωταθλητές θα είναι οι πιο βρωμισμένοι.

Παίζουν πλέον χωρίς αντίπαλο, έχουν στήσει ένα τόσο καλά οργανωμένο σχέδιο που και να θέλει μια ομάδα να τους κοντράρει δε μπορεί. Ελέγχουν τα πάντα, εντός και εκτός γηπέδου, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, όπως και όποτε θέλουν, έτσι έμαθαν και έτσι γουστάρουν.

Με τον ίσως πιο αντιπαθές πρόεδρο που υπήρξε ποτέ στο Κυπριακό ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν το 4ο συνεχόμενο ΧΩΡΙΣ να είναι σε καμία από αυτές τις 4 σεζόν η καλύτερη ομάδα, ενώ στα 3 από τα 4 πρωταθλήματα ούτε καν το άξιζαν έστω και για λίγο. Ελέγχοντας με απόλυτη μαφία όλο το παρασκήνιο ο μανιταράς εδώ και 3 χρόνια αγοράζει διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και μάνατζερ για να γίνει ο σκοπός του. Με πλήρη αλαζονεία αλλάζει τους προπονητές λίγο πριν το τέλος γλιτώνοντας και από τα ακριβά πριμ που τους έταξε νωρίτερα.

apoel ael kaka

Το 2014, τα ακούμπησε στον Μοντέιρο και όλοι θα θυμάστε τα 5-6 φάουλ στο γάμο του καραγκιόζι χωρίς λόγο, ενώ ποιος ξεχνά τα ιστορικά γεγονότα με τες τσάκρες, τις αιμορραγίες και τα ωστικά κύματα. Το 2015 ανάλαβε δράση ο Τράττος ενώ ρόλο στην αντίπαλη ομάδα είχε σίγουρα και ο Βάντερ, με νέο πέναλτι φάντασμα τότε στοίχισαν το πρωτάθλημα στην Αεκ. Το 2016, λίγο πριν το τέλος, διώχνει και πάλι τον προπονητή γιατί έχει ήδη ενοχλήσει (ίσως και συμφωνήσει) με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, ενώ ο Άλβες και μερικοί άλλοι κάνουν στο παιχνίδι της χρονιάς τα δικά τους. Γιατί όλα αυτά, προφανώς στο πρωτάθληα της βρώμας, νικητής ο πιο βρωμισμένος.

Η ομάδα της βρώμας τα τελευταία χρόνια είναι κάπου στον Γενάρη -7 ή και περισσότερους βαθμούς, ξαφνικά ο αντίπαλος διεκδικητής ξεκινά και παίρνει κόκκινες ενώ οι αποελλέρες παίρνουν στροφές και γίνονται Μπαρτσελόνα, συμπτώσεις φαντάζομαι….

Δυστυχώς όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο στη Κύπρο τα τελευταία χρόνια έλεγαν συνέχεια πως ελπίζουν να μην γίνουμε Ελλάδα, ακόμα και μερικοί Αποελίστες. Η διαφορά μας όμως με την Ελλάδα πλέον είναι ξεκάθαρη, εκεί ο γαύρος με τα λεφτά του έχει και με διαφορά την καλύτερη ομάδα, εδώ στα μέρη μας, πήραν τόσο λεφτά και ακόμα χρησιμοποιούν κάθε λογής μαφία και δόλο για να πετύχουν το σκοπό τους.

screenshot14apoel diavathmisi

Όταν λέμε ότι είναι βρωμισμένοι δεν το λέμε ούτε μόνο εμείς ούτε τυχαία. Είναι αυτοί που κάποτε κατάργησαν τη διαβάθμιση, είναι αυτοί που ανάγκασαν το Τράστ να διαλύσει την ποδοσφαιρική του ομάδα. Είναι οι ίδιοι που πήραν κάλπικο πρωτάθλημα για μια τσάκρα, είναι οι ίδιοι που οι οπαδοί τους υπογράφουν τις ανακοινώσεις ως “εκ φύσεως ανώτεροι”. Είναι εκείνη η ομάδα με όποιο άθλημα ασχολήθηκε το λέρωσε, είναι εκείνη η ομάδα που ενώ κάνει αντιρατσιστικές διαφημίσεις οι οπαδοί τους κάνουν ήχους πιθήκων σε μαύρους αθλητές. Η ομάδα με τους φιλάθλους που δεν θέλουν τους καταπονημένους πρόσφυγες, η ομάδα που δε γουστάρει τους μουσουλμάνους, εκτός βέβαια και αν λέγονται Τζιμπούρ και παίζουν στην ομάδα τους. Οι ίδιοι που φωνάζουν για Ελλάδα και ποζάρουν μπροστά τους φούρνους των ναζί με τα ξεφτιλισμένα τους κασκόλ.

apoel ausvits

svastika apoel

apoelistesvlakes

Βαρέθηκαν ακόμα και οι ίδιοι να πανηγυρίζουν, με πρόσχημα γελοίες δικαιολογίες περί ορθοδοξίας, που όποτε τους συμφέρει θυμούνται, λες και το να κάνεις του κόσμου τις λαμογιές έχει κάποια σχέση με τον Χριστό ή τα πάθη του. Οι κάφροι και εκ φύσεως ηλίθιοι οπαδοί τους γνωστοί για τα νεκρά τους εγκεφαλικά κύτταρα και για τη βλακεία που τους διακατέχει ακόμα να ξεχωρίσουν την ελληνική σημαία από τη ναζιστική σβάστικά ή τον φασιστικό στόχο. Τα καλά παιδιά των νεοναζί του Ελαμ ακόμα μπερδεύουν τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες με τη φάτσα εκείνου του περίεργου με το μουστάκι.

apoel pansifi elam

eoka b apoel

Ωρύονται από τη μια για την τουρκική φανέλα του Κωστάκη, ενώ σφυρίζουν αδιάφορα όταν παίρνουν λεφτά για μεταγραφή από τουρκική ομάδα, σαν γνήσιοι ελληνάρες, μπροστά στο χρήμα τα θυσιάζουν όλα. Καλός ο Κωστάκης με το κασκόλ του αποέλ, κακός με την ημισέληνο, τα νεκρά κύτταρα που λέγαμε. Ο μπαμπάς ο Ιωνάς φροντίζει για όλα, μια με νόμο να τους συλλαμβάνει και την άλλη δικηγόρος να τους βγάζει έξω, σουρεαλισμός; Όχι, πορτοκαλί πρωτευουσιάνικο κατεστημένο.

ionas sasa apoel

Για να μην ξεχνιόμαστε, ευθύνες έχουν όλοι, από τη πιο μικρή μέχρι και τη μεγαλύτερη ομάδα.. Στο πρωτάθλημα λοιπόν που μας αξίζει, το πρωτάθλημα της βρώμας ο πρωταθλητής δεν μπορεί να είναι άλλος παρά την πιο βρωμισμένη ομάδα, ας το παραδεχθούμε επιτέλους και ας αποφασίσουν όλοι μαζί τι θέλουν πλέον να βλέπουν. Ένα θέατρο σκιών με καραγκιοζοπαίχτη τον μανιταρά ή ένα υγιές πρωτάθλημα ανταγωνισμού;

5 thoughts on “Στο πρωτάθλημα βρωμιάς, πρωταθλητές οι βρωμισμένοι [Ο Λεμεσιανός]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *