Παρασκήνιο με Μαύρου, Αντράντε και Χάβο
Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο “αποκαλύπτει” σήμερα ο Χρίστος Ζαβός στο 24sports.com.cy.
Το παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα γιατί έχει και αυτό το δικό του ενδιαφέρον.
Υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο γύρω από την χρησιμοποίηση του στην αρχική ενδεκάδα που αξίζει να το φέρουμε στο προσκήνιο. Ο Χάβος, απηυδισμένος από την έλλειψη φορ, εδώ και μέρες το δουλεύει με τον 21χρονο επιθετικό. Τον βάζει που λες στις προπονήσεις με τους βασικούς, έχοντας όμως τον Αντράντε να τον μαρκάρει.
Ο Πορτογάλος του κάνει τη ζωή δύσκολη και ο Χάβος με την βορειοελλαδίτικη του προφορά και το χιούμορ που έχει διακόπτει την προπόνηση και αρχίζει τις φωνές στον μικρό. «Ρε εσύ δεν μπορείς να τα βάλεις με τον παππού και θες και ενδεκάδα που να μας πάρει όλους ο διάολος εδώ πέρα μέσα» του λέει ο προπονητής. «Κόουτς θα τα καταφέρω. Είμαι έτοιμος. Εμπιστεύσου με » ανταποκρίνεται ο Μαύρου.
Και αρχίζει και πάλι ο Χάβος τα δικά του, μέχρι τη Δευτέρα που τον ρίχνει ενδεκάδα. Και ο Λευκωσιάτης φορ τον δικαιώνει. Και ο Αντράντε κάνει τον Μαύρου, μαύρο στο ξύλο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.
