Πόσο χαμηλά θα πέσεις ρε ΑΕΛ;

Και βέβαια δεν εννοούμε τη βαθμολογική θέση αλλά κάτι πιο βαθύ, την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα της ομάδας που αγαπούμε, που με τόση ιστορία και ψυχή τη βλέπουμε πλέον να ξεπέφτει όλο και περισσότερο.

Από πότε η ΑΕΛ παρακαλά ποδοσφαιριστές να μείνουν με το ζόρι, φορώντας μια φανέλα που ο κάθε ΑΕΛίστας θα μάτωνε για αυτήν χωρίς να λαμβάνει το παραμικρό σε αντίθεση με αυτούς που απολαμβάνουν ένα σορρό ωφελήματα.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αναφερόμαστε στο περιστατικό με τον Αντράντε ο οποίος εκτός από ένα μέτριο πλέον ποδοσφαιριστή, όπως απέδειξε με τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο θεωρεί ότι με τη στάση της διοίκησης θα κοροιδεύει και τον κόσμο.  Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να φύγει για προσωπικούς λόγους όμως μεταπείστηκε προσωρινά και αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ερμή.

Την επόμενη μέρα βγήκε προς τα έξω πως επιμένει ότι θέλει να αποχωρήσει και από πλευράς της ομάδας μας να προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη.  Αυτή δεν είναι στάση σοβαρής και ιστορικής ομάδας, κανένας δε μένει με το ζόρι, όσοι δεν θέλουν να είναι στην ΑΕΛ ας πάρουν πόδι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *