Αξιολόγηση ΑΕΛ – Πάφος FC (18η αγωνιστική) [ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ]

Για ακόμη ένα παιχνίδι φάνηκε η έλλειψη ποιότητας στην ομάδα μας αλλά κυρίως το ότι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας έπιασε πάτο. Απέναντι σε μια μέτρια ομάδα όπως η Πάφος που αγωνιζόταν για 30 λεπτά με 10 ποδοσφαιριστές δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αφού το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Πάμε να δούμε την αξιολόγηση όσων αγωνίστηκαν:

MATIAS_DEGRA-32DEGRA:

Ήταν ρίσκο η συμμετοχή του λόγω του τραυματισμού και ευτυχώς δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Έκανε ένα σοβαρό λάθος στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να στοιχίσει.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

MARCOS_AIROSA-21

AIROSA:

Όπως πάντα, είχε πάθος και όρεψη και βοηθούσε ανεβαίνωντας ψηλά όμως η πίεση που υπήρχε τον επηρέασε αφού υπέπεσε σε μερικά λάθη.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

VALENTINOS_SIELIS-04

ΣΙΕΛΗΣ:

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο παιχνίδι με τη Πάφο η άμυνα μας όμως όσο χρειάστηκε έκανε αυτά που έπρεπε ενώ προσπάθησε και αυτός να βοηθήσει μπροστά. Ξεχωρίζει το πάθος του.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

PAOLO_ANDRANTE-50

ADRANDE:

Ο φευγάτος έκανε και αυτός όσα έπρεπε ενώ όταν χρειάστηκε ανέλαβε ρόλο οργανωτή αφού κατέβασε αρκετές φορές τη μπάλα από την άμυνα και γενικά βοηθούσε στην επίθεση

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

ROBERT_BERTRAND-03

ROBERT:

Προσπάθησε αρκετά με τη Πάφο και βοήθησε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι αφού ανέβαινε ψηλά συνεχώς. Με ένα επιθετικό στη περιοχή οι σέντρες του Γάλλου θα είναι πιο επικίνδυνες.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

GIORGOS_ELEFTHERIOU-27

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ:

Έτρεξε αρκετά και βοηθούσε στη κυκλοφορία της μπάλας δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Ελέ.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

PANOS_THEODOROU-56

ΘΕΟΔΩΡΟΥ:

Με τη Πάφο έπαιξε στη φυσική του όμως φαινόταν χαμένος στο γήπεδο για όσο αγωνίστηκε. Υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά για το νεαρό αφού πέραν της πίεσης για να δείξει τι αξίζει υπήρχε και η πίεση για νίκη στο χθεσινό παιχνίδι.

ΒΑΘΜΟΣ:

5/10

CARLOS_OXENE-94

OHENE:

Ανέλαβε ρόλο οργανωτή λόγω της απουσίας του Κουταντέρ. Δεν τα πήγε άσχημε αφού κουβαλούσε μπάλα ενώ μοίρασε και αρκετές πάσες κυρίως στα φτερά.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

MESKA-17

MESCA:

Ο καλύτερος του γηπέδου αφού τρυπούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα από το φτερό όπου και αγωνιζόταν. Θεωρώ ότι μπορεί και θα βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

FRANK_FELTCHER-07

FELTCHER:

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση από το Φέλτσερ που σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να είναι ο ποδοσφαιριστής που όλοι περιμέναμε.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

ADRIAN_SARDENER-77

SARDINERO:

Αρκετά καλή η παρουσία του Ισπανού ο οποίος ήταν μέσα στις φάσεις και γενικά απέκτησε μια σταθερότητα στη απόδοση του. Δυστυχώς αυτός σηκώνει σε μεγάλο βαθμό το βάρος της έλλειψης καθαρόαιμων επιθετικών.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

MARCO_SOARES-60

SOARES:

Πέρασε στο 33′ και υπήρξε μια βελτίωση στο κέντρο. Βοηθούσε στη κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να αποφύγει μερικά λάθη. Δεν ήταν κακός σε γενικές γραμμές με τη Πάφο.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

ANTREAS_STAVROU-10

ΣΤΑΥΡΟΥ:

Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από ότι μας συνήθισε αφού και πάλι ήταν παθιασμένος και πίεζε παντού. Αρκετά καλός στο επιθετικό κομμάτι ενώ σε μια όμορφη ενέργεια του μπορούσε να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού.

BAΘΜΟΣ:

7/10

ANTREAS_FRANCOU-81

ΦΡΑΝΓΚΟΥ:

Όσο αγωνίστηκε έδειξε να έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά αφού παρόλο που υπήρχε νευρικότητα και τεράστια πίεση σε όλους, εντούτοις πήρε μπάλα και ήταν μέσα στις φάσεις δείχνωντας ότι μπορεί να βοηθήσει.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

havosΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ:

Είναι γεγονός ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπαθεί να αναστήσει μια ομάδα που έχει σοβαρές ελλείψεις. Γίνεται μια προσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές όμως αυτές οι ελλείψεις και η πεσμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών κάνουν τα πράγματα δύσκολα. Πλέον με τις μεταγραφές καλείτε να βελτιώσει όσο γίνεται κάποια πράγματα και εκεί θα κριθεί πιο αυστηρά. Δεν του βγήκε η επιλογή του Θεοδώρου όμως ελπίζω να δώσει κι άλλες ευκαιρίες στο νεαρό για να δείξει τι αξίζε. Το ίδιο ισχύει και για Φράνγκου που δείχνει να το κατέχει. Δεν άρεσε σε αρκετό κόσμο η μη χρησιμοποίηση του Μαύρου που ήταν ο μόνος καθαρόαιμος επιθετικός στην αποστολή.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *