Το κεφάλι ψηλά, η σημαία στα ουράνια – ΞΥΠΝΗΣΤΕ [Ο Λεμεσιανός]

Σαν άνθρωπος δεν είμαι ποτέ μίζερος, πάντα η αισιοδοξία διακατέχει τον τρόπο συμπεριφοράς μου. Η ποδοσφαιρική ομάδα εκπέμπει SOS και επιτέλους οφείλουμε να αντιδράσουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί στο τέλος θα βιώσουμε τραγικές στιγμές.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία είναι ένα μάτσο χάλι, ωμά και αντικειμενικά. Δε βλέπουμε τίποτα στο γήπεδο και αν μείνεις και κανένα παιχνίδι να το δεις από την τηλεόραση μπορεί να σε πάρει και ο ύπνος. Χωρίς πλάνο, χωρίς δυνάμεις, χωρίς ουσία, χωρίς πάθος. Ο προπονητής άλλαξε άλλα πάλι τα ίδια, οι ίδιοι μισθοφόροι αγωνίζονται και δε τιμούν ούτε στο ελάχιστο την ιστορική φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. Μοιάζει μάλιστα να μην καταλαβαίνουν καν τι γίνεται, φαίνεται ότι κανείς δε νιώθει την πίεση του ότι η ιστορική ΑΕΛάρα είναι στην προτελευταία θέση.

Ο κόσμος κοιμάται και αυτός. Υπάρχουν άλλα, ίσως να υπήρχαν, η κατάσταση όμως έφτασε στο απροχώρητο. Οι πίκρες και οι θυμοί επιτέλους ας μπουν στην άκρη, ο καθένας ας κάνει τη δική του προσωπική κυρίως οικονομική υπέρβαση και να βρεθεί και πάλι στο γήπεδο. Ας δείξουμε ξανά στους μισθοφόρους που φορούν την ιερή μας φανέλα που πραγματικά βρίσκονται, ας προσπαθήσουμε έστω και τώρα με τους ξυπνήσουμε από το λήθαργο με τις ιαχές μας στην τιμημένη ανατολική.

Η οικουμενική, αυτοί που την απαρτίζουν κάποτε τα έκαναν μαντάρα και οι άλλοι που θέλουν απλά να ονομάζονται ΑΕΛοπατέρες ας μας εξηγήσουν πόσο αγαπούν την ΑΕΛ. Η ομάδα είναι χάλια και αν δεν βάλλουν το “σιέριν πούγκα” τον Ιανουάριο οι συνέπειες θα είναι τραγικές. Δυστυχώς εμείς οι απλοί ΑΕΛίστες δεν έχουμε χρήματα να βοηθήσουμε την ομάδα, να δούμε πόσο πραγματικά ενδιαφέρονται. Απλά και όμορφα, φεύγουν 4 περίεργοι τον Ιανουάριο και έρχονται 4 παίχτες με ποιότητα, πάθος και @ρχ!δι@, μόνο έτσι αλλάζουν τα πράματα.

Κάποιοι επιτέλους ας κάνουν ησυχία, ο Χάβος να περιοριστεί στο κοουτσάρισμα της ομάδας και στις συνεντεύξεις τύπου να μην προσπαθεί να σώσει κάτι, γιατί δε σώζεται τίποτα. Μόνο όταν οι ποδοσφαιριστές του χύσουν αίμα στη φανέλα θα του επιτρέπεται να μιλά για πάθος, μέχρι τώρα τα ίδια και τα ίδια. Πόσο πιο άχρηστος είναι ο Σταύρου από τον τουρίστα μέχρι στιγμής Φέλτσερ; Πόσο πιο άχρηστος είναι ο Μαύρου από τους Σέμα και Νιάγκ; Πόσο πιο άχρηστος είναι ο Φράγκου από το αιώνιο ταλέντο Οχένε; Πόσα περισσότερα λάθη μπορεί να κάνει ο Κυριάκου από τον τουρίστα Σαμπού; Επιτέλους, πρόκειται για κοινή λογική, τουλάχιστον ας δοκιμάσει.

Το κεφάλι ψηλά και τη σημαία στα ουράνια αδέλφια, ότι και αν γίνει θα το περάσουμε όλοι μαζί. Πρώτα όμως ας κάνει ο καθένας το καθήκον του και τότε να είστε βέβαιοι ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Αν μείνουμε αδρανείς και θεατές απλά θα αφήσουμε την ΑΕΛάρα απροστάτευτη.

Ξυπνούμε για την αντεπίθεση…παντού!

Ο Λεμεσιανός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *