Αξιολόγηση Εθνικός Άχνας – ΑΕΛ (12η αγωνιστική) [ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ]

Επιστρέφουμε μετά από μια αποχή και πάμε κατευθείαν στην αξιολόγηση όσων αγωνίστηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας (τελικό σκορ 0-0):

MATIAS_DEGRA-32DEGRA:

Δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος εκτός από μια έξοδο, όμως είναι ξεκάθαρο ότι επηρεάζεται και αυτός από το γενικό κλίμα με αποτέλεσμα να μην εμπνέει σιγουριά.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

MARCOS_AIROSA-21

AIROSA:

Το ίδιο και ο Αιρόσα ο οποίος πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση με τον Εθνικό τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

VALENTINOS_SIELIS-04

ΣΙΕΛΗΣ:

Αν και προσπάθησε , εντούτοις δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε αυτός από τη μετριότητα.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

SAMBOU_MASSAMBA-23

SAMBOU:

Συνεχίζει να απογοητεύει αφού υποπίπτει συνεχώς σε εύκολα λάθη ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είναι εκνευριστικά νωχελικός. Πρέπει να μείνει πάγκο.

ΒΑΘΜΟΣ:

5/10

 

PAOLO_ANDRANTE-50

ADRANDE:

Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και αυτό βγάζει μάτι όμως το γεγονός ότι δεν υπάρχει δέσιμο με τους άλλους ποδοσφαιριστές  της αμυντικής γραμμής τον ρίχνει και αυτόν.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

GIORGOS_ELEFTHERIOU-27

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ:

Έτρεξε, προσπάθησε ο Ελευθερίου αλλά μέχρι εκεί. Το γιατί είναι απλό. Έπαιζε εκτός θέσης αφού δεν είναι αμυντικός μέσος.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

MARCO_SOARES-60

SOARES:

Καλός όταν η ομάδα ανεβαίνει ενώ αμυντικά έχει σωστές τοποθετήσεις. Αμυντικά όμως φαίνετε ότι λόγω τραυματισμών το φοβάτε λίγο….

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

MATHIEU_COUTADEUR-08

COUTADEUR:

Σαν 10άρι ο Κουταντέρ τα πάει μια χαρά αφού ξέρει να κουβαλήσει αλλά και να μοιράσει την μπάλα. Τρομερή η ασσίστ στον Οχένε στο πρώτο ημίχρονο.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

CARLOS_OXENE-94

OHENE:

Ήταν κινητικός και προσπαθούσε, όμως δεν κάνει για το φτερό και αυτό φαινόταν όποτε έπαιρνε μπάλα. Μοιραίος αφού απόλεσε κλασσικότατη ευκαιρία στο Α’ μέρος.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

ADRIAN_SARDENER-77

SARDINERO:

Επίσης προσπάθησε και ήταν θετικός στις πλείστες περιπτώσεις όμως η δυσκολία της ομάδας να αναπτυχθεί δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

Maic-Sema-09

SEMA:

Δεν τον είδαμε και πολύ όσο αγωνίστηκε αφού ήταν απελπιστικά μόνος μπροστά και αποτελούσε εύκολη λεία για τους αμυντικούς. Έπαιζε και αυτός εκτός θέσης.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

Mame-Niang-20

NIANG:

Αν και μέτριος ποδοσφαιρσιτής εντούτοις μπήκε στο 58′ και άλλαξε την εικόνα επίθεση αφού κέρδισε αρκετές μπαλιές με αποτέλεσμα να βγούμε μπροστά περισσότερο.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

ANTREAS_STAVROU-10ΣΤΑΥΡΟΥ:

Αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά χωρίς να προλάβει να δείξει πολλά. Στην ευκαιρία στο τέλος του παιχνιδιού η κίνηση και το τέλειωμα του ήταν άψογα, στάθηκε όμως άτυχος.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

FRANK_FELTCHER-07FELTCHER:

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν θα αξιολογηθεί.

ΒΑΘΜΟΣ:

-/10

 

havosΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ:

Η ομάδα σήμερα αμυντικά ήταν μέτρια αφού σε αρκετές περιπτώσεις φάνηκε ότι δεν υπήρχε χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών μας. Χρειάζονται επίσης να μπουν μέσα ποδοσφαιριστές που θα τρέξουν και θα δώσουν το 100%. Στα επόμενα, δύσκολα παιχνίδια θα φανεί η όποια βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.

Επιθετικά η ομάδα ήταν απογοητευτική αφού αδυνατούσε να αναπτυχθεί σωστά και να μπει στη περιοχή του αντιπάλου, με εξαίρεση 2-3 φάσεις.

Θεωρώ ότι αφού η απογοητευτική εικόνα συνεχίζεται ο προπονητής οφείλει να ανακατέψει την τράπουλα όχι όμως αλλάζωντας θέσεις σε ποδοσφαιριστές. Πολλοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές είτε φοβούνται να παίξουν δυνατά είτε δεν έχουν πάθος. Το φρεσκάρισμα θα έρθει από το πάγκο με νεαρούς, διψασμένους για μπάλα ποδοσφαιριστές.

Δεν πέρασε καιρός που ήρθε ο Χάβος για αυτό δεν μπορεί να γίνει αυστηρή κριτική όμως τα περιθώρια στενεύουν και η ομάδα θέλει αποτελέσματα.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *