Ενημέρωση για τραυματίες (Δελτίο Τύπου)

Με δελτίο τύπου η ΑΕΛ ενημερώνει για τις προπονήσεις που έγιναν σήμερα, πρωί και απόγευμα, καθώς επίσης και για τους τραυματίες. Αναλυτικά:

“Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (16:00) στη Λευκωσία. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές μας δούλεψαν σε θέματα φυσικής κατάστασης και το απόγευμα στο γήπεδο σε ασκήσεις τακτικής.

Το πρωί και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα τραυματισμών πέρασαν από τους γιατρούς και έχουμε τα ακόλουθα:

Σαμπού: Ο γιατρός συνέστησε αποχή για άλλες δυο μέρες από το γήπεδο και να αρκεστεί σε φυσιοθεραπείες και γυμναστήριο.

Μέσκα: Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρόβλημα στη μέση και υπολογίζουμε επάνοδο του σε τρεις βδομάδες.

Σιέλης: Ανεβάζει ρυθμούς σε ατομικό επίπεδο στο γήπεδο και φυσιοθεραπείες. Θα επιστρέψει μετά την διακοπή.

Σέμα: Συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα όπως και αύριο έπειτα από το κτύπημα του αντιπάλου στον αστράγαλο στον αγώνα με την ΕΝΠ.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *