Άντε επιτέλους να σοβαρευτούμε… [Ο Λεμεσιανός]

Geniki-Sinelevsi11/10/14

Τα καλά του και κυρίως με τα κακά του ο Σοφοκλέους είναι εκεί. Τι και αν κάνει μόνο σωστές κινήσεις, τι και αν κάνει λάθη είναι εκεί και βρίσκεται στο τιμόνι της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Θέλω να είμαι ειλικρινής, τον τελευταίο καιρό με ξενέρωσε φοβερά, πίστευα πως θα έρθει η ώρα που θα ξυπνήσει και θα μπει μπροστά να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειες με πείσμα και μεράκι για να φτάσει ξανά  η ΑΕΛάρα εκεί που της αξίζει. Δυστυχώς κάθε άλλο, μοιάζει ποιο “ήσυχος” από ποτέ και συνέχεια δικαιολογεί τον εαυτό του ρίχνοντας τη μπάλα σε άλλους.

Στην ουσία της υπόθεση όμως, μπορεί ο Σοφοκλέους να ρίχνει την μπάλα σε άλλους, αλλά όλοι εκείνοι οι διαφημιζόμενοι επιφανείς ΑΕΛίστες κοιμούνται, κανείς δε ενδιαφέρεται να αρπάξει την μπάλα από τον Σοφοκλέους και να μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Μάλιστα κατά καιρούς, είτε άμεσα, είτε έμμεσα κάνουν την εμφάνιση τους αφήνοντας διάφορες αιχμές για την νυν διοίκηση, αλλά πάντα εκ του μακρόθεν.

Όταν το καλοκαίρι γινόταν η Γενική Συνέλευση του Σωματείου ήταν και πάλι απών και έδωσαν το δικαίωμα στον Σοφοκλέους να νιώθει ο απόλυτος άρχοντας. Όταν εδώ και καιρό ο Σοφοκλέους φωνάζει ότι θέλει να φύγει και να βρεθεί άλλος, όλοι ετούτοι οι γνωστοί πάλι μούγγα.  Αφήνουν συχνά πυκνά αιχμές προς τον Σοφοκλέους ότι έκανε χρέη αλλά ποτέ δεν πήγαν κοντά του να ζητήσουν να δουν τα πραγματικά δεδομένα, και τώρα που ο ίδιος ευθέως τους προκαλεί, θυμήθηκαν (με όλο τον σεβασμό στον Άκη Έλληνα) ότι τους πιέζει το “ανεπίτρεπτό” χρονοδιάγραμμα.

Επιτέλους σε τούτη την ομάδα ας πρυτανεύσει για μια μόνο φορά η σοβαρότητα και η ψύχραιμη αντιμετώπιση των γεγονότων. Όλοι αυτοί που θέλουν να το παίζουν ΑΕΛοπατέρες έχουν ΑΚΟΜΑ μια ευκαιρία να βγουν στο προσκήνιο αλλιώς ας σιωπήσουν για πάντα γιατί ειλικρινά προσωπικά τους έχω βαρεθεί.

Δεν ξέρω αν θέλω να μείνει ή όχι ο Σοφοκλέους, ιδιαίτερα με το κλίμα που δημιουργήθηκε μπερδεύτηκα για τα καλά, ξέρω όμως πως αυτός, αν και ξεροκέφαλος, είναι εκεί και προσπαθεί βρισκόμενος σε “παραίτηση”, ενώ οι υπόλοιποι μόνο θεωρία και κενά λόγια εκ του μακρόθεν.

Επιτέλους λοιπόν σοβαρότητα, όποιος ενδιαφέρεται να βγει άμεσα μπροστά και να μιλήσει, να βρει τον Σοφοκλέους να εξηγηθούν, να μιλήσουν στον κόσμο της ΑΕΛ και να του εξηγήσουν, τις σπόντες και τις μπηκτές από τους δημοσιογράφους τις βαρεθήκαμε.

Υ.Γ1: Επιτέλους λέοντες χωνέψτε το, ο Πάμπος τετέλεσται, δεν θέλει, δεν ενδιαφέρεται, δεν επιθυμεί. Προπονηταράς ναι μας έκανε περήφανους ναι, αλλά είμαστε ΑΕΛίστες και όχι Παμπικοί, όσοι γουστάρουν περισσότερο τον Πάμπο που την ΑΕΛ να πηγαίνουν στην εθνική τους.

Υ.Γ2: Ψηλά τα κεφάλια και περηφάνια, ο ΑΕΛίστας ποτέ δεν ήταν σκυφτός ακόμα και σε πολύ δυσκολότερες στιγμές. Συσπείρωση γύρω από την ΑΕΛάρα και θα βρεθούν οι λύσεις…δε μάθαμε ποτέ στα εύκολα.

One thought on “Άντε επιτέλους να σοβαρευτούμε… [Ο Λεμεσιανός]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *